بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من از اینستا پیداش کردم درست کردم خوردیم لذت بخش بود همین کال جوش نوشته بود برا اصفهان و مشهدو چند شهردیگس
هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
ماست و کشک و قاطی کن متلا ۱پیاله ماست چندقاشق کشک بزن شل شد ۲ ۳ قاشفق آرد بریز ۴ لیوان آب هم بزن توش زردچوبه بریز بزار رو شعله فقط باید هم بزنی تاغلظت بگیره کامل که غلیظ شد جوشید خاموش کن.درآخرنعنا و پیازداغ درست کن با نمک بریز توش
کال جوش سیر نداره ک فقط نعنا داغ و کشک و پیاز داغ مگه نیس؟؟؟ یا سیرم میزنن من نمیدونم🤔
سیر بود تو دستورش چقدر ک آسوون و خوشمزه بود بچه هام دوست داشتن با نون خشک تیلیت کردن اوووف
هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
این ک دستورش من دارم پیاز سیر کشک نعنا گردو زردچوبه