2777
2789

اسمشو حالا شاید دقیق نگم

ولی مثل یه آش میشد که توش پر کشک و سیر و اینا بود و توش تیلیت میکردیم میخوردیم

میشه یادم بدین یهو خیلی دلم خواست

فکر کردن از روی تعصب ناشی از تربیت ذهنی است که فضایش را به اجاره افکار و باورهای دیگران داده است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسمش کله جوش

کال جوش سیر نداره ک 

فقط نعنا داغ و کشک و پیاز داغ مگه نیس؟؟؟ یا سیرم میزنن من نمیدونم🤔

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

اسمش کله جوش

من از اینستا پیداش کردم درست کردم خوردیم لذت بخش بود همین کال جوش نوشته بود برا اصفهان و مشهدو چند شهردیگس

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗

ماست و کشک و قاطی کن متلا ۱پیاله ماست چندقاشق کشک بزن شل شد ۲ ۳ قاشفق آرد بریز ۴ لیوان آب هم بزن توش زردچوبه بریز بزار رو شعله فقط باید هم بزنی تاغلظت بگیره کامل که غلیظ شد جوشید  خاموش کن.درآخرنعنا و پیازداغ درست کن با نمک بریز توش 

کال جوش سیر نداره ک فقط نعنا داغ و کشک و پیاز داغ مگه نیس؟؟؟ یا سیرم میزنن من نمیدونم🤔

سیر بود تو دستورش چقدر ک آسوون و خوشمزه بود بچه هام دوست داشتن  با نون خشک تیلیت کردن اوووف

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
من از اینستا پیداش کردم درست کردم خوردیم لذت بخش بود همین کال جوش نوشته بود برا اصفهان و مشهدو چند ش ...

اره چندتا شهر درست میکنن یکم فرق می‌کنه دستوراش 

مامانم درست می‌کنه منم دوست دارم 

این ک دستورش من دارم پیاز سیر کشک نعنا گردو زردچوبه 

کال جوش سیر نداره ک فقط نعنا داغ و کشک و پیاز داغ مگه نیس؟؟؟ یا سیرم میزنن من نمیدونم🤔

نه تخم مرغ هم داشت توش فکر کنم

کال جوش نبود

فکر کردن از روی تعصب ناشی از تربیت ذهنی است که فضایش را به اجاره افکار و باورهای دیگران داده است.
ماست و کشک و قاطی کن متلا ۱پیاله ماست چندقاشق کشک بزن شل شد ۲ ۳ قاشفق آرد بریز ۴ لیوان آب هم بزن توش ...

دقیقا فکر کنم همین بود الان درستش میکنم🤩❤️