2777
2789
عنوان

هیچ وقت فکرشو نمیکردم بخوام راجب همچین چیزی با کسی حرف بزنم🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 784 بازدید | 30 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چه بعد ایشالله بقیه ی عزیزانتون سلامت باشن خدا دایی تونم بیامرزه

ممنونم جانم 

واقعا میترسم خیلی 

چون اکثرا جوان هستن خانواده ما سکته میکنن،داییم هیچ مشکلی نداشت اصلا دانشجوی ترم اخر پزشکی بود کلی هدف داشت نمیتونم هضم کنم ک اینطوری شد

در سرزمین ما دختران رهبر متولد میشوند❤️

خب حالا این استیکر خنده چیکارست ؟؟چرا میخندی واقعا خنده داره؟من دو ساله خواهرمو از دست دادم بهش که ف ...

نه اتفاقا اون ایموجی توی عنوان معنی غم شدیدو میده

لبخند تلخ هستا ، اینام همونه

عاشق خوابم 🦥💜

ممنونم جانم واقعا میترسم خیلی چون اکثرا جوان هستن خانواده ما سکته میکنن،داییم هیچ مشکلی نداشت اصلا د ...

ای داد بیداد😐🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

عجب چقدر این چیزا زیاد شده خدا خانواده همه رو حفظ کنه

چقدر سخت🙂💔

کاربری مال ۲ نفره🦥
از نظر من و خیلیا این خنده از روی غمه من نخندیدم اصلا اتفاقا دارم گریه هم میکنم بیشتر وقتی دلم گرفته ...

اها اخه من ناراحت شدم داری از غم یک عزیزی حرف میزنی و استیکر خنده عجیبه

خدا رحمتش کنه و به شما هم صبر بده 

ای داد بیداد😐🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️عجب چقدر این چیزا زیاد شده خدا خانواده همه رو حفظ کنهچقدر سخت🙂💔

یجوری شده که من وسواس گرفتم شب ده بار تا روز بیدار میشم لامپو روشن میکنم میرم بالا سر همه نگاهشون میکنم دست میزنم بهشون 

حس میکنم دارم کم کم دیونه میشم

در سرزمین ما دختران رهبر متولد میشوند❤️

ممنونم جانم واقعا میترسم خیلی چون اکثرا جوان هستن خانواده ما سکته میکنن،داییم هیچ مشکلی نداشت اصلا د ...

دلتو  بد  نکن   

ایشالله  همیشه از  این   به   بد  همه  سالم  باشن  ❤

یجوری شده که من وسواس گرفتم شب ده بار تا روز بیدار میشم لامپو روشن میکنم میرم بالا سر همه نگاهشون می ...

نکن اینکارو با خودت فکر این چیزا بدتر از اتفاق افتادنشه

کاربری مال ۲ نفره🦥