2821
2789
عنوان

خودکشی کنم😊

897 بازدید | 78 پست

گزارش نزن لطفا کمکم کن🙂💔

نمیتونم وجودش رو ندارم انقدا شجاع نیستم ک خودکشی کنم اون دنیا برام نریدن ولی خب این دنیا هم چیز خوبی در انتظارم نیس فقط 20 سالمه..ننم بهم میگه کاش از بچگی فلج بودی تا هر روز انقد فحش بهم نمیدادی.هر روز جنگ و دعوا دارم با مامانم  راست هم میگه من خیلی بهش فحش میدم هم ب خودش هم ب خانوداش خودزنی هم میکنم بهم میگه انشالله ی بچه کثافط تر از خودت خدا بهت بده.تنها چیزی ک ازش میخوام اینه ک با احترام باهام صحبت کنه وقتی بد باهام صحبت نیمنه قطعا منم اروم نمیشینم هزارتا بدترش بهش میگم خودشم تازه پاک شده قبلا فاحشه بود واقعا ولی الان پشیمونه ولی من همیشه لهش میگم فاحشه ینی نمیفهمه من چقد آسیب دیدم وقتی رابطش رو با مردای دیگه تو خونه ای ک بابام ظهرا میومد ناهار میخورد می دیدم؟ 

خب بمونم ب انتظار کدوم اینده؟چ اینده ای؟ک ی بچه بد تر از خودم نصیبم شه؟تنها چیزی ک ازش میخوام اینه ک باهام خوب رفتار کنه کوچکترین توهینی ک ازش میلینم صگ میشم.کجا برم دیگه نبینمش؟چ راهکاری وجود داره؟واقعا کلافم 

اکانت دست من نبوده دوزتانننن من از اواسط دی ماه 404 صاحب این اک شودم🐣🍓

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چطوری وقتی پدرت بود با کس دیگه یود بابات چرا چیزی نمیگفت وووووووی یا خدااااااا

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗

مادرت لیاقت بچع دارشدن نداشته خودتو جمع کن از الان بدو برو دستت بکن تو جیبت  ارزشت میره بالاتر ....بخدا من از ۱۹ سالگی کارکردم درس خوندم شوهرکردم هنوز م با اینگه نیاز شدید مالی ندارم ولی دستم تو جیبمه ارزشی ک من برا خانوادم دارم خواهرم ک بیکاره ودستش جلو همه درازه نداره

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
اگر تهران هستی من یه مرکز مشاوره خوب سراغ دارم تشریف ببرید شاید افاقه کرد

تهرآن نیستم

مادرت لیاقت بچع دارشدن نداشته خودتو جمع کن از الان بدو برو دستت بکن تو جیبت ارزشت میره بالاتر ....ب ...

ننم میگه ازدواج کردی ی صگ بد تر از خودت نصیبت میشه ب کجای این آینده امیدوارم باشم؟🙂💔