2777
2789
عنوان

خانومایی که با آرایش بیرون میرن✨️

233 بازدید | 15 پست

پوستم معمولیه و بینی‌م چربه و و پوستمم عرق میکنه 

بی بی کرم معمولا میزنم ولی از رو صورتم بلند میشه انگار یکم که عرق میکنم

سی سی کرم باید بگیرم؟آرایش کردنو دوست دارم ولی هیچی بلد نیستم

بیاین بهم بگین میرین بیرون چجوری ارایش میکنین که اینقدر خوب رو پوستتون میمونه و خوشگلین🥲🥲🥲

بعد یه مشکلی هم که دارم اینه ریمش که میزنم یکم که میگذره دور چشمم خال خالی میشه انگار ریملم میریزه😐😐😐

محصولاتی هم که استفاده میکنین بگین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کرم های خوب و گرون قیمت بخر 

قبل از کرم زدن و آرایش باید از این کرم هایی که منافذ پوست رو میبنده بزنی 

آبرسان مخصوص بزنی 

خلاصه پوست رسیدگی میخواد 

هزینه داره 

همینطوری یه بی بی کرم بمالی بری که نمیشه 

یه خانم مستقل و قوی 

زیر ساز پوستت خوب نیست 

باید روتین خوب داشته باشی .ریملت هم خوب نیست باید عوض کنی 

وقتی میخری تاکید کن زیر چشم نریزه 

آدما وقتی بیش از اندازه  اصرار میکنن که یه چیزئ هستن.      دقیقا همون چیز نیستن          

کنترل کننده چربی بزن زیر کرمپودر یا هر کرمی ک استفاده میکنی

بعد با پودر فیکس خشکش کن

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

عزیزم پوستت معمولی نیس مختلط

دونستن نوع پوست مهم تو روتین و محصولات ارایشی مث کرمپودر اینا

پوست معمولی یا نرمال ب پوستی میگن ک

ن چربی زیادی داره ن خشک ن لک داره ن منافذ باز ن جوش ن هیچی مث پوست بچه ها ک توی بزرگسالا خیلی خیلی۷ کم دیده میشه

...

پرایمر رو به هیچ عنوان هر روز استفاده نکن 

پوستت نابود میشه .

من روتینم واسه بیرون اینه

اول ضد آفتاب بیرنگ 

ده دقیقه بعد که لباس پوشیدم ضد آفتاب رنگی

و رژ لب و رژ گونه از یه رژ مایع استفاده میکنم که به نسبت موندگارتر از مدادی و استیکی هستن و گاهیم ریمل میزنم.

پوست من به شدت چربه

ضد آفتاب بی رنگم برایت مکس و رنگیم ام کیو 

رژ لب مایع داماس 

ریمل اسنس مشکی 

من ۲۷ سالمه؛نویسنده و کارمندم ؛اهل ریسک، عاشق سفر علاقه‌مند به مطالعه و شیفته‌ی دنیای کتاب‌ها هستم.⁦❤️⁩

قبل از آرایش پرایمر بزن که منافذ بازتو ببنده بعدشم از پودر فیکس استفاده کن

اره پرایمر خوبه برا بستن منافذ اما زیادیش ب مرور باعث مسدود شدن منافذ میشه و همین مشکلات دیگ ای بوجود میاره

...