2777
2789
عنوان

قرص برای تمرکز

57 بازدید | 5 پست

من یازدهمم 

دو هفته بیمار بودم برای نهایی ها خیلی عقب افتادم

از طرفی گوشی و فضای مجازی تمرکزمو نابود کرده توی این دو سال روزی بیشتر از پنج ساعت نخوندم

در حالی که قبلا ده ساعت با بازدهی میتونستم بخونم 

میدونم باید گوشیو بذارم کنار تا درست بشم ولی فکر نکنم توی یه هفته که تا شروع نهایی ها وقت دارم بتونم تمرکز و ساعت مطالعم رو خیلی بالا ببرم 

چون من الان به ساعت مطالعه ۱۴.۱۵ ساعت نیاز دارم تا برسم

چه قرصی پیشنهاد میدید؟

به نظرتون ریتالین بخورم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیاز دارم در شرایط عادی که در عرض یه هفته نمیتونم به این ساعت مطالعه برسمنهایی ما هم تو کنکور تاثیر ...

فکر نمیکنم این قرص بهت کمکی بکنه 

بهتره آروم باشی ، گوشیتو خاموش کن 

پیاده روی کن ، غذای سالم و سبک بخور

دمنوشی چیزی درست کن بخور

یه آهنگ شاد گوش بده 

ذهنتو آروم کن

شروع کن به درس خوندن به هیچ چیز دیگه ام فکر نکن

شغل تو و زندگی تو درس خوندنه ، کاری غیر از این نداری

ديوانه‌تر از خويش كسى مى‌جستم،دستم بگرفتند و به دستم دادند🙌✨️

منم یازدهمم و مثل تو تا الان زیاد درس نخوندم و این هفته خیلی فشار رومه ، حالا من وضعیتم جوری بود که نیم ساعتم نمیتونستم بخونم

مدتها ریتالین خوردم ، پزشکم تجویز کرده بود

الانم ویاس میخورم ، البته نه برای تمرکز 

ولی واقعا اون تاثیر معجزه آسایی که فکر کنی نداره ، اثرش هم خیلی موقته و بعدش واقعا بی حال میشی و تمرکزت از بین میره ، واسه من همون اثر موقتم نداشت و فقط استرس و تپش قلب میاورد که خودش نمیذاشت درس بخونم 

و اینکه برام لرزش دست آورد و بعد گذشت یک سال از قطع کردنش هنوز رفع نشده

بهتره به جاش ذهن و بدنتو تقویت کنی

تغذیه سالم و غنی از مواد معدنی و مغذی ، انواع مکمل ها مثل منیزیم و امگا ۳ و ویتامین های گروه ب ، کندر ، مغزیجات و نهایتا قرص فوکوس پلاس کیدز درصورت ضرورت میتونه کمکت کنه

اثرش خیلی بهتر و موندگار تر از این آشغالاست