2777
2789

دوست دوران بچگی تا راهنماییمو بعد مدتها دیدم و خیلی از دیدار دوبارش خوشحال شدم...ایشون متاهله و دوتا بچم داره یک سالم ازم بزرگتره..واقعیتش از من خوشگلتره..چندباری ک دعوتش کردم خونمون همسرمم بوده ایشونم ی رفتارایی میکرد ک کاملا معلوم بود میخواد شوهرمو تحت تاثیر قرار بده ی جورایی خودشو خوب و مثبت جلوه میده.ومنو خراب میکنه شاید بی منظوره ولی مطمئنا رو همسرم اثر میذاره..چ رفتاری باهاش داشته باشم ب نظرتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه ضرورتی هست رفت و آمد کنید ؟ 

اگه مجبور شدین هم بش بگین بریم اتاق خواب راحت باشیم

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸

بعضی ادما اینجورین به قول معروف لوندن دست خودشونم نیست .منم برام پیش اومده قطع رابطه کردم چون همش حرص میخوردم😥

خود را به خدا بسپار،همراه سراسر اوست                              دیگر تو چه میخواهی؟!بهر طلبت از دوست                         خود را به خدا بسپار،چون اوست نوازشگر                             چون ناز تو می خواهد،او را ز درون بنگر                               خود را به خدا بسپار❤

خب چرا باید با چنین آدمی رفت و آمد کنی؟

حتی اگر اشتباه هم بکنی این خانم برات انرژی منفی داره زودتر تا مشکلی پیش نیومده قطع رابطه کن

برای منم پیش اومده ( دختر خاله خودم) و چند تا از دوستام با همشون کات کردم سری که درد نمیکنه که دستمال نمیبندن

چنان دل بسته ام کردی که با چشم خودم دیدم خودم میرفتم اما سایه ام با من نمی آمد!