2777
2789

؟

تورو خدا برام یه حمد یا صلوات یا یه دعا از ته دل کنید🙏🙏🙏😭😭😭 یه مشکل بزرگ دارم تو زندگیم،، شدیدا نیازمند دعاتون هستم
۲ تا فامیلامون عمل کرون خوب شدت

عهه 

عزیزم چه سالی عمل کردن؟

تورو خدا برام یه حمد یا صلوات یا یه دعا از ته دل کنید🙏🙏🙏😭😭😭 یه مشکل بزرگ دارم تو زندگیم،، شدیدا نیازمند دعاتون هستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهر و بهمن ۴۰۳

من ناصر اعلم ملک بیعانه دادم تو اینستا خیلی قشنگ بود کاراش رفتم مطبش خیلی ضایع بود، استرس گرفتم....

ابیانه خواهرم رفته بود بد نبود البته الان زنگ زدم خارجه

نمیدونم چ کنم😭

من ناصر اعلم ملک بیعانه دادم تو اینستا خیلی قشنگ بود کاراش رفتم مطبش خیلی ضایع بود، استرس گرفتم....ا ...

ناصر اعلم ملک هم یکی از فامیلامون عمل کرده خیلی راضیه 

برو تو پیجش زیر پستاش اونایی ک عمل کردن و پیدا کن دایرکت بده باهاشون حرف بزن عکس بخواه ازشون 

مطل نمونه ها چن وقت بود عمل کرده بودن ؟ 

من خودم تابستون قرار پیش ابیانه و اعلم ملک برم

ناصر اعلم ملک هم یکی از فامیلامون عمل کرده خیلی راضیه برو تو پیجش زیر پستاش اونایی ک عمل کردن و پیدا ...

وای جدییییی

منم بین این دوتا شک دارم

والا رفتم مطب همه یا کج بودن یا نوک بینی تیز بود یا سوراخا کوچیک بزرگ😰

ابیانه دوتا از فامیلامون رفتن یکیش خیلی خوب شده

منم موندم چ کنم

ناصر اعلم ملک هم یکی از فامیلامون عمل کرده خیلی راضیه برو تو پیجش زیر پستاش اونایی ک عمل کردن و پیدا ...

اصلا ولی ب اینستا اکتفا نکن، راستی فامیلتون چه سبکی عمل کرده؟ طبیعیه یا فانتزی؟

یکی شون استخونی گف نیمه فانتزی مایل ب طبیعی یکی شون گوشتی و چون سنش بالاس طبیعی عمل کرده

عزیزم چندسالته شما

من سنم بالاس تقریبا، 

اگر دوست داشتی بیا دایرکت آیدی تلگرام بده باهم مشورت کنیم و ب هم خبر بدیم چ میکنیم🤭 منم دقیقا آخه بین این دوتا شک دارم

علی دانشور تعریفش شنیدم

اتفاقا دوسه تا فامیلامون رفتن من نپسندیدم، سربالا عمل میکنه