2777
2789

معمولاً زمان تزریق HMG و HCG بستگی به جواب سونوگرافی و نظر پزشک داره. HMG برای تحریک تخمدانه و HCG رو وقتی فولیکول به اندازه مناسب رسید تزریق می‌کنن تا تخمک آزاد بشه. پس بهتره حتماً با سونو پیش بری که زمان دقیق‌و بدونی و نتیجه بهتری بگیری.

بانوی سادات💕 | کاربر قدیمی با اکانت جدید |

معمولاً زمان تزریق HMG و HCG بستگی به جواب سونوگرافی و نظر پزشک داره. HMG برای تحریک تخمدانه و HCG ر ...

عزیزمhmgرو روز چندم تزریق میکنن اخه دکترم برا سنو روز دوم نبود روز هفت برم برا سنو و تزریق خوبه یا دیره میبایست روز دوم برم؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزمhmgرو روز چندم تزریق میکنن اخه دکترم برا سنو روز دوم نبود روز هفت برم برا سنو و تزریق خوبه یا د ...

گلم معمولاً از روز دوم یا سوم پریود شروع می‌کنن، چون اون موقع تخمک‌ها تازه شروع به رشد می‌کنن.بسته به شرایط بدنت بستگی داره

بانوی سادات💕 | کاربر قدیمی با اکانت جدید |