2777
2789

پیشنهاد نی نی سایتا برای حل مشکلات متاهلا طلاقه ینی دیگ توصیه دیگ ای ندارن 

تو این مدت ی سری از دوستان مسائل و مشکلات زندگیشونو با ما درمیان گذاشتن خیلی از کاربرای اینجا بدون اینکه چیزی بدونن و فکری بکنن سریع میگن طلااااق بگیر در حالی واقعا مشکل زندگیش انقد زیاد نیست ک کار ب اینجا بکشه این چ وضعشه خداوکیلی اینجور ک شماها نظر میدین باید زندگی خیلیا سر مسائل پیش پا افتاده ازهم بپاشه چتونه واقعا😐😐😐

بعضیا صرفا برای شوخی مسخره بازی میگن فقط طلاق و اصلا مشکل طرف رو درست نمیخونن ولی بعضیا هم تنها راه طلاقه. 

زن بودن یعنی هر روز با کلیشه‌ای بجنگی که به جای توانایی‌هایت، ظاهرت را قضاوت می‌کند. لطفا به زنی نگویید زیبا. زیبا سازی زنان باعث میشود تواناییها و کرامت انسانیشان دیده نشود. به بازیگر خوب زن نمیگویند چه عالی بازی کرد، بلکه متاسفانه میگویند زیباترین زن است. نگوییم زنها احساساتی هستند، چون احساسات لزوما منفی نیستند و انسان خالی از احساس، وجود ندارد. به این بهانه، زنان را سرکوب نکنیم. 🦢 کودک، یک انسان کوچک نیست. یک انسان کامل است که هنوز در حال رشد است.در خانه، فرزند فقط نیاز به غذا و لباس ندارد.او به احترام نیاز دارد، به امنیت روان، به محبت بی‌قید و شرط.او حق دارد نظر داشته باشد، حتی اگر بچه است.حق دارد اشتباه کند، بدون این‌که خجالت‌زده یا سرزنش شود.حق دارد شنیده شود، حتی اگر هنوز بلد نیست جمله‌هایش را درست بسازد.حق دارد خودش باشد، نه شبیه خواسته‌های والدینش.هیچ خانه‌ای کامل نیست، اما خانه‌ای که در آن کودک احساس ارزش، امنیت و عشق کند، خانه‌ایست که آینده را می‌سازد.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینجا کسی هم نگه مشکل دارم میگن ته زندگیت طلاقه 

سر صبحی یه روانی گیر داده بود به من که تو چون فلان قدر اختلاف سنی با شوهرت داری بعدا پشیمون میشی بدبخت و خاک تو سر میشی ته این زندگیا هیچوقت خوب نبوده و این مزخرفات 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

مشکل زیاد نیست؟ 

چطور میگی زیاد نیست وقتی مرده به همسرش راحت میگه جن ده یا میگه من بیشتر چشمم دنبال مادرت بود از اول یا کتکش میزنه و.... 

مورد دوم میگفت شوهرم سالهاست داره پشت سر مامانم حزف میزنه یکبارم تو دعوا گفته چشمم از اولم دنبال مامانت بود 

حالا زنای متاهل اینجا میگفتن کوتاه بیا فراموش کن الکی گفته عصبانی بوده اینو گفته.... مگه میشه هزاربار این تو مغز طرف نچرخیده باشه بعد به زبونش بیاد؟؟ 

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

چون راه حل بلد نیستن پس یه راست میرن سر پاک کردن صورت مساله!خیلی جالبه یه طوری هم حرف میزنن انگار طلاق به همین آسونی هاست!طرف مثلا میگه ۲ تا بچه دارم،خانواده حمایتگر ندارم فلان و بیسار .... میگن عیب نداره جداشو برو سرکار خودت خونه جدا بگیر و فلان....انگار فیلم هندیه به همین راحتیه!

اخه مقصرخودمونم هستیم تایه مشکل کوچیک داریم میاییم اینجا. اوناهم سریع طلاق🙁 بخدامن چندموردشو دیدم که اصلامشکل بزرگی نبود اومده بودنوشته بود طلاق بگیررفتم براش نوشتم آخه تاتقی به توقی میخوره که نبایدطلاق گرف چراراه اشتباه میدی.. اسم طلاق میاد عرش خدامیلرزه 

طرف شوهرش معتاده،دست بزن داره،خسیسه،سرکار نمیره،خیانت میکنه 

شما باشی چی میگی؟

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

کی گفته ؟ اتفاقن نی نی سایتیا خیلی دلسوزانه نظر میدن توی تاپیکای من ک واقعن نظرات خوبی دادن حتمن شرا ...

نه اتفاقا من شرایط یکیو داشتم میخوندم ک هم زندگیشو دوست داشت هم همسرشو فقط چون همسرش ناتوانی داشت تو رابطشون 

بعضیا اومدن کامنت گذاشتن طلاااق بگیر 😐الان این کجاش نظر خوب و متینه؟

چون بعضی از استارترها ی جوری تایپیک میزنن و موضوع رو وحشتناک جلوه میدن ک تنها راه رو در طلاق ميبينيم

ی کاربر اینجا داریم حالا بماند و تایپیک هاش فیک بود حذف شد اما ی حرفایی میزد مثلا شوهرم درها رو ب قفل میکنه توو خونه زندانی ام توو یخچال چیزی جز نون خشک ندارم و خودش میره خونه مادرش غذا میخوره در رو ب رو من قفل میزنه تا برگرده

هر روز کتکم میزنه محبت نمیکنه و میخواد زمینمو از چنگم دربیاره نمیذاره برم خونه مادرم 

بنظرت ب این خانوم میشه گفت طلاق نگیر؟ چندین و چندبار هم اینجوری تایپیک زد

....💕خدا💗میهن❣️رهبر💓....