2777
2789

هفته پیش بهش پیام دادم وخلاصه باهم صحبت کردیم از جمعه تلفنی با پیامو...خلاصه تلفنی یه بارگفت تو قرار بود برا من غذا درست کنیا منم گفتم خوب جدا شدیم مجال ندادی تو بعد گفت یه روزی بریم بیرون این روزا مشغله م زیاده ببینم میتونم یه وقتیو خالی کنم بریم بیرون منم گفتم فعلا رفتارات یادم نرفته حرفات یادم نرفته هروقت بخشیدمت باشه، اخلاقشم خوب بود تااینکه پیام دادم گفتم سرت خلوت شد یه زنگ بزن کارت دارم زنک زد گفتم ببین من برا خودم، وقتم ارزش قائلم خودمم دوست دارم نمیخوام بیخودی وقتم هدر بره با من دنبال چیی ک صحبت میکنی رابطه جدی نمیخوای تمومش کنیم اونم گفت من دنبال هیچ رابطه ای باتو نیستم برو باهرکی دلت میخواد صحبت کن دیگه م بهت زنگ نمیزنم توام نزن منم گفتم حتما میرم تو رابطه درست همین کارو میکنم و خدافظی کردیم دیکه بلاکش کردم و برام زره ای اهمیت نداره ولی واقعا پسره دیونست فازش و درک نمیکنم بنظرتون چرا اول خوب حرف زد اما تهش اینجورکرد؟ 

|•وتی لە حاڵت بڵێ، وتم:دڵی وێران، سەری حەیران،خەمی شاراوە، لاشەی بێ گیان•|🫠🤎🕊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی میخواست توی آب نمک نگهت داره

اینکه بهش گفتم من واسه خودم ارزش قائلم نمیخوام تو رابطه الکی باشم باعث شد حساب کار دستش بیاد؟ برا همون گفت دنبال رابطه ای نیستم یانه؟ 

چون اولش احتمالا امید داشت به ی رابطه ای برسه بعد فهمید شما دنبال رابطه جدی هستی کشید کنار

دنبال رابطه ی جدی نبود اون، نه؟ 

اینکه بهش گفتم من واسه خودم ارزش قائلم نمیخوام تو رابطه الکی باشم باعث شد حساب کار دستش بیاد؟ برا هم ...

آره دقیقا . خوب گفتی بهض

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

آره دقیقا . خوب گفتی بهض

خوبه پس یه بار تو عمرم عاقلانه رفتار کردم🥴😂

نه دنبال رابطه بود فقط دید شما به جدی شدن فک میکنی یجور حرف زد تموم شه

بهتر، میدونی دیگه هیچوقت دلم واسش تنگ نمیشه این دفعه که پیام دادم واسه این بود گفتم تقصیر من بود رابطه تموم شد پیام میدم اگه درست شد ک هیچ نشد بزار نشه، دلم واسه چیش تنگ بشه؟ همون اندازه که حس خوب رسوند دوبرابرش غم داد بهم چراباید دیگه دوسش داشته باشم

کارخوبی میکنی مردا ارزش ندارن

دقیقا، اولین و اخرین آدمی بود که خیلی بهش اهمبت دادم بهش عشق دادم ارزش دادم افتادم پی اش پشیمون نیستم ولی دیگه قرار نیست برا هیشکسی اینجوری باشم

عالی بود رفتارت

راسشو بخوای اول یکم ناراحت شدم احساس کردم شخصیتم له شده اما بعد گفتم مگه بعد و قبل من با شنیدن این حرف چه تغییری ایجاد شد؟ 

راسشو بخوای اول یکم ناراحت شدم احساس کردم شخصیتم له شده اما بعد گفتم مگه بعد و قبل من با شنیدن این ح ...

آفرین بهت . 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️