همسر دوست من تو حموم فوت شد به خاطر خونریزی معده و سر خوردن تو حموم سرش خورده بوده به شیر حموم و خونریزی مغزی کرده بوده. بنده خدا. فقط ۳۳سالش بوده.. دوست منم بنده خدا رفته بوده با دخترش باشگاه و خرید. میاد میبینه. کف اشپزخونه خون ریخته ـو شوهره نیستـ در حموم بازه میره جنازه شوهرشو تو حموم میبینه. زنک میزنه اورژانس اونا میان و خبر میدن به پلیس و اونام بازداشتش میکنن به عنوان مطلع و متهم. اما جواب پزشک قانونی که میاد معلوم میشه سر خوردنش تو حموم باعث مرگش شده 🤕🤕🤕و بنده خدا ازاد میشه میشه
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!
ماادما ازکی تاحالا اینقد سنگ دل شدیم دل میشکونیم ؟؟اون خانوم باور نداری تاپیکش ترک کن ماهم توی فضای مجازی هستیم دیدیم میدونیم چ خبره خیلیا دروغ میگن سواستفاده میکنن ولی یه جاهایی هم هست تروخشک باهم میسوزه واینجا نباید اینجوری برخوردبشه باکاربر اون اگه دروغ گفته خودش میدونه وخدای خودش با ۵۰۰تومن کمک نه کسی شاه میشه ن کسی گدا ولی اگه راست باشه دست ی کسیو گرفتی که خدا بی جواب نمیزاره واست من شدیدا باحرفای اون کاربر یاد خودم افتادم چون یاد بچگیای خودم با چ بدبختی بزرگ شدم ی لحظه خودمو تصور کردم