2777
2789
عنوان

چرا دوستام منو دوست ندارن🙂💔

183 بازدید | 21 پست

از بچگی تنها بودم

انقضای دوستیام تهش یه سالع😥

همش من باید کوتاه بیام 

همش من باید مهربونی کنم

مگه مشکل من چیه😔

22سالمه حسرت یه دوست واقعی موند به دلم😭

🤍

مشکل اوناس تو دلت پاک بوده و شاید نهایت تلاشتو برای موندن کردی اونا نمک نشناس بودن

کاربر جدید نیسم اون کاربریم پر زد رف😶💔 بعد از کلی تلاش با خط مامانم اومدم👀حالا میخونم براتون من ی پـرندم ارزو دارم ت یـارم باشی😄🩵میخـوای گریه کنی گریه کن بی تـربیت😌❌شاید بشه گفت یچیزایی از حس شیشم رو دارم😮‍💨😂 تکنسین داروخانه هستم سوالی بود در خدمتم💊دختری ب گفته همکارام در قالب مرد ک عاشق کارشه 😂🥹پس حـــالا چــــــسی چــــــسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اینجوری بودم از بچگییی 

یعنی با هرکسی دوست می‌شدم محل نمیزاست 

حتی تو بچه های فامیل به دخترخالم میچسبیدن 

ولی از ۱۶ سالگی یه جوری شد من نسبت به همه بی اهمیت شدم 

یکم پروتز شدم 

اعتماد به نفسمو بالا بردمم 

دیگه من بهشون محل نمی‌دادم 

خودشون میومدن حرف میزدن

مشکل اوناس تو دلت پاک بوده و شاید نهایت تلاشتو برای موندن کردی اونا نمک نشناس بودن

من تکبر و غرور ندارم 

و زود کوتاه میام

سیریش هم نیستم زیاد پیگیر اینا باشم

ولی اگه من پیامی ندم حالی نپرسم هزار سالم بگذره ذره ای حال من برا هیچکدوم مهم نیست

🤍
نمیدونم ، گاهی میگم شاید چون خانوادم پولدار نیستن یا خودم خوب نمیتونم ارتباط بگیرم باهاشون دیگه عادت ...

من ارتباط گرفتنم خیلی خوبه

خرج کن هم هستم

ولی اونا💔

🤍
من تکبر و غرور ندارم و زود کوتاه میامسیریش هم نیستم زیاد پیگیر اینا باشمولی اگه من پیامی ندم حالی نپ ...

منم همین بودم یروزی میشستم سر اینا گریه میکردم ولی یمدت ک رفت دیدم اونقدام مهم نیستن راستیتش

کاربر جدید نیسم اون کاربریم پر زد رف😶💔 بعد از کلی تلاش با خط مامانم اومدم👀حالا میخونم براتون من ی پـرندم ارزو دارم ت یـارم باشی😄🩵میخـوای گریه کنی گریه کن بی تـربیت😌❌شاید بشه گفت یچیزایی از حس شیشم رو دارم😮‍💨😂 تکنسین داروخانه هستم سوالی بود در خدمتم💊دختری ب گفته همکارام در قالب مرد ک عاشق کارشه 😂🥹پس حـــالا چــــــسی چــــــسی

منم اینجوری بودم از بچگییی یعنی با هرکسی دوست می‌شدم محل نمیزاست حتی تو بچه های فامیل به دخترخالم می ...

من یه سال خوبه همه چی بعدش سرد میشن🙂💔

سرد سرد

و بود و نبود من براشون اهمیت نداره

🤍