2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حکم رشد برا زیر ۱۳ سال هست 

بالای ۱۳ بخوای ازدواج کنی فقط اجازه پدر لازمه

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

حکم رشد که پزشکی قانونی باید بره مربوط به ازدواج دختر زیر ۱۴ سال هست

زیر ۱۳

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

اره بچه های طفلک ده دوازده ساله رو میبرن گاها😪

بله متاسفانه. ولی برخلاف تصور خیلی‌ها این قانون به نفع دختر است. چون اگه ی خانواده بخوان دختر بچه رو شوهر بدن میدن فقط اگه این قانون نبود ازدواج ثبت نمیشد و مرد به راحتی زن رو رها میکرد. ولی اینجوری حداقل ثبت میشه. 

بله متاسفانه. ولی برخلاف تصور خیلی‌ها این قانون به نفع دختر است. چون اگه ی خانواده بخوان دختر بچه رو ...

به قول شما میدن خطبه میخونن بین شون تا به این سن برسه ازدواج طایفگی ها بیشتر اینطوریه

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

به قول شما میدن خطبه میخونن بین شون تا به این سن برسه ازدواج طایفگی ها بیشتر اینطوریه

بله. مادربزرگ من زمان رضا شاه که سن ازدواج ۱۵ بوده می‌خواسته تو ۱۱ سالگی ازدواج کنه ولی پدرش عقل کرده رفته ی شناسنامه با ۴ سال بزرگتر براش گرفته که بتوانند ثبت کنند. ولی همون موقع دخترای بیچاره ای بودن که بدون ثبت ازدواج کرده بودن و مرد راحت ولش میکرد حتی خرج بچه ها رو هم نمی‌داد و چون شرعأ طلاق نگرفته بودن حتی ازدواج مجدد نمی‌تونستن بکنن