2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی دفتر مینوشتی؟

اره یکبار نوشتم

و خودمو تو اون خونه تجسم میکردم

دکورش اینطوری باشه

نقشه خونه اینطوری باشه

مهمون بیاد من درحال پذیرایی کردنم

کار هرشبم بود تاصبح نمیخوابیدم فقط تو فکر خونه بودم تو خیالم تو خونه دور میزدم

واسه ماشین هم بله،  اونم یکبار نوشتم وهرشب دعا میکردم خدایا به ما ماشین بده، یه ماشین واقعی که حرکت کنه،  بوق بزنه،  و میکفتم خدایا شکرت که قرار به ما ماشین بدی

بجه دارشدنم، فقط نوشتم و تمام.  زیاد نرفتم تو فکرش

و اون موقع ها اصلا نمیدونستم قانون جذب یعنی چی، فقط خودم بودم و خدای خودم.  فکرمیکردم دارم با خدا حرف میزنم و ارتباط میگیرم ولی بعدها متوجه شدم این قانون جذب بوده که من انجامش میدادم. 

اره یکبار نوشتمو خودمو تو اون خونه تجسم میکردمدکورش اینطوری باشهنقشه خونه اینطوری باشهمهمون بیاد من ...

چ جالب اولین نفری هستی ک کامل تعریف کرد

منم هرشب تا صبح فقط توی فکر و خیالم

چ جالب اولین نفری هستی ک کامل تعریف کردمنم هرشب تا صبح فقط توی فکر و خیالم

آره بری تو رویاش،  زود بدستش میاری

ولی من واسه خونه خیلی اذیت شدن دیگه روزای آخر میدیدم دعا میکنم جواب نمیگیرم خیلی داشتم ناامید میشدم در حدی که ظرف میشستم گریه میکردم،  تو. حموم گریه میکردم تا که شوهرم یه روز اومد و گفت میخوایم خونه رو بفروشیم یه جا بهتر بخریم و شد. خداروشکر

من به یکی از محال تریناش رسیدم معلم شدنم😁

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

من با نماز و قران و توجه به خدا هيچ مشكلي ندارم

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .