2777
2789

من از وقتی سنم بالاتر رفته، (الان ۵۰ سالمه)، دیگه مجردی همه جا میرم و کلی هم لذت میبرم. کله پزی، رستوران‌های بوفه، سینما، تاتر، کافی شاپ ،  سفرهای لاکچری و غیر لاکچری مثل کشتی کروز و اروپا  و غیره، آنتالیا، تورهای یه روزه تا چند روزه داخلی و خارجی. آشپزی فقط برای خودم، 

به قدری رشد کردم و مستقل شدم و خودشناسی ام به نقطه اوج خودش رسیده که حد نداره! به همتون پیشنهاد میکنم تنهایی رو تجربه کنید گلم، منظورم انجام  کارهایی در تنهایی خودتون و فقط برای خودتون و شادی خودتون. وقتی با خودتون رفیق و دوستید، بهتون واقعا خوش میگذره. 

باید ذکر کنم که من بسیار اجتماعی هستم و با دیگران به راحتی دوست میشم و دوست صمیمی هم چند تا دارم و با اونها هم تفریح میکنم  ولی تجربه تنها انجام دادن بعضی کارها، از من، انسان دیگه ای ساخته، مینایی قوی و مستقل و خوش مشرب و اجتماعی. شما هم از تجربباتتون بگید گلم. سپاس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان بله، همسرم فوت کردند

خدا رحمت شون کنه فرزند دارید 

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

من دوس دارم مستقل باشم همه جا برم بگردم تجربه کنم اما حسرت رانندگی به دلم مونده ماشینم ندارم همش میگم نکنه یاد نگیرم بمیرم

دوس دارم با ماشین خودم با اهنگی که پلی میکنم برم بگردم منتظر اسنپ و شوهر نباشم😔

بله گلم

چه عالی من عقدم 

مادرم ۴۲ سالشه

همههههه جا باهاش میرم اویزونم 

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

من دوس دارم مستقل باشم همه جا برم بگردم تجربه کنم اما حسرت رانندگی به دلم مونده ماشینم ندارم همش میگ ...

تو میتونی گلم. همه ما ترس‌هایی در زندگی داریم که باید با قدرت و شجاعت برشون غلبه کنیم. شما میتونی حتی یک راننده قابل هم بشی عزیزم. ترس‌ها مانع رشد ما می‌شوند . باید ترس‌ها را ریخت سطل آشغال گلم

شیراز در همسایگی دایی من یه خانم به نام مینا بود 

بسیار وایب اون خانم رو میدین 

خیلی هم با کلاس بود 🍀

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...