2777
2789
عنوان

بیایین یه ماجرای مخوف بگم براتون

| مشاهده متن کامل بحث + 3491 بازدید | 110 پست

[QUOTE=381500926]از همسرتون جدا شدید؟ انشاا...از این به بعد طعم خوشبختی رو بچشید. بچه سال بودی و نادون..دلم سیت کباب ...[/QUOTE

بخدا همسن هایه من الان مجردن هنوز من بدبخت پیر شدم داغون از نظر روانی

مثل ماه باش تو اوج تاریکی بدرخش🌙

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ترسم اینه بیاد دوباره باز زندگیمو بپاشونه آبروی بچه هام برام خیلی مهمه من از شما کمک میخوام کاش برام ...

عزیزم اصلااا نگران نباش.‌نمیاد.جرات نمیکنه. بهش فکر نکن که جذبش نکنی.‌

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
[QUOTE=381500926]از همسرتون جدا شدید؟ انشاا...از این به بعد طعم خوشبختی رو بچشید. بچه سال بودی و ناد ...

سنتون کم ه و ماشاا...دوتا بچه دارید...انشاا..تنتون سالم.ما محکومیم به خوب زندگی کردن.... چون مادریم و اُمید بچه هامون هستیم

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
نه ان شاءالله دیگه تو رو یادش هم نیست چون با صدها نفر مثل تو سر و کار داشته.. اون خواب ها و ترس هاتم ...

مممنونم عزیزم از دلگرمی مرسی مهربون

سنتون کم ه و ماشاا...دوتا بچه دارید...انشاا..تنتون سالم.ما محکومیم به خوب زندگی کردن.... چون مادریم ...

بچه هام دوقلو آن ممنونم عزیزم انشالله سلامت باشین

بچه هام دوقلو آن ممنونم عزیزم انشالله سلامت باشین

خداحفظشون کنه😇😇🩵♥️منم۳قلودارم

چه درخواستی عگس نودپول شارژچه در خواستی؟

اولش خودشو آدم خوب جلوه داد کمک اینا کنه منم میخواستم برم ترکیه گفت حل میکنم بعد گفت عاشقتم فلان بعدش ذهنمو انگار تسخیر کرده بود یه روز پول میخواست یه روز شارژ بیشتر دوست داشت به خودم آسیب بزنم روانی بود طرف منم روانی کرد 

صلوات من سه. تا صلوات فرستادم برات راستی اگه کنکور قبول بشی کی میری دانشگاه؟ این که میگن دو مرحله شد ...

مممنونم عزیزم والا من نمیدونم من درس نخوندم دیگ 

مممنونم عزیزم از دلگرمی مرسی مهربون

خواهش عزیزم.. واقعا میگم نترس من الان سی سالمه هنوز گاهی خواب کسانی که توی دوران مدرسه مزاحمم میشدن می بینم.. حالا اون عوضی ها منو یادشونه که من خوابشون می بینم؟ قطعا نه..

فقط با متلک انداختن و دنبالم راه افتادن ترس به دل من انداختن و الان سر زندگی خودشونن و منو ببینن هم نمیشناسن 

ترست باعث این خواب ها شده و مطمئن باش که انشاءالله خدا آبروی شما و بچه هاتو حفظ میکنه