2777
2789
عنوان

مادر شوهر بیایین

138 بازدید | 12 پست

از دست خودم ناراحت و عصبانیم 

چرا حرفای یه پیر زن خرفت بی سواد (مادر شوهرم )که هیچکس آدم حسابش نمیکنه باید روح روان منو بهم بریزه 

دیگه خستم بس حرص خوردم سرم درد میکنه 🤕

من دیگه منتظر نشستم خبر مرگش بهم برسه زنیکه کفتار

وای خدا شاهده منم به همین فک میکنم اصلا دلم نمیخواد برای کسی چنین چیزی بخوام ولی انقدر داره آزارم میده که مریض شدم که فکر میکنم اگه این بمیره یه بار بزرگ از رو دوش من برداشته میشه 

آدم باید جوری زندگی کنه که بگن کاشکی بود نه خوب شد سقط شد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچکس دلش با خانواده شوهر نیس از همه بدتر منی ک بخاطر خواهرانش باهاش ازدواج کردم چون خواهر نداشتم ن تنها خواهرشوهرهای خوبی نبودن سالی ی بارم وظیفه ی عمه بودن رو برا بچم ب جا نمیارم حتی حالشم نمپرسن 

وای خدا شاهده منم به همین فک میکنم اصلا دلم نمیخواد برای کسی چنین چیزی بخوام ولی انقدر داره آزارم می ...

من فقط برای مادرشوهرم آرزوی یه مرگ با رزالت دارم طوری که آخرش برم وایسم بالا سرش به پیشونیش تف بندازم و فحشش بدم حتی شده کتکشم بزنم بفهمه ولی نتونه نه حرکت کنه نه تکون بخوره از بس منو عذاب داد 

هیچکس دلش با خانواده شوهر نیس از همه بدتر منی ک بخاطر خواهرانش باهاش ازدواج کردم چون خواهر نداشتم ن ...

ای خواهر زنای خاورمیانه تا ابد بدبخت هستن حالا فرقی نداره تو چه سطحی از لحاظ اجتماعی یا فرهنگی یا مالی باشن تا مجردن از طرف خانواده وقتی هم متاهل میشن از طرف خانواده شوهر 

من فقط برای مادرشوهرم آرزوی یه مرگ با رزالت دارم طوری که آخرش برم وایسم بالا سرش به پیشونیش تف بنداز ...

واقعا اینا خود شیطان هستن 

بعد ادعای نماز خونی و با خدا بودنشوت کو…ن پاره میکنه 

ببین چقدر بد هستن آدم رو به چه حدی میرسونن 

واقعا اینا خود شیطان هستن بعد ادعای نماز خونی و با خدا بودنشوت کو…ن پاره میکنه ببین چقدر بد هستن آدم ...

خدا اون نماز روزه رو قبول نمیکنه خواهر تو بزار چه عذابی قراره تو قبر بکشن بیناموسای مردم آزار زورشون به عروسای بیچاره میرسه

الهی خدا اگه ازم میشنوی خبر تیکه پاره شدن مادرشوهرمو بده همراه با جاریا

ای خواهر زنای خاورمیانه تا ابد بدبخت هستن حالا فرقی نداره تو چه سطحی از لحاظ اجتماعی یا فرهنگی یا ما ...

حق تا ابد لعنت ب خانواده سمی ک اصلا مارو بدنیا آوردن و مهر طلبمون کردن اینقدر مارو روند از خودشون ک چسبیدیم ب ی مشت نخاله من چنان مادر جون و پدر جوانی میگفتم خدا شاهده فک میکردم از مامان و بابام عزیزترین نگو اونا همیشه نقش بازی می‌کردم و هیچوقت از من خوششون نمیاده

خدا اون نماز روزه رو قبول نمیکنه خواهر تو بزار چه عذابی قراره تو قبر بکشن بیناموسای مردم آزار زورشون ...

اره والا به کمرشون بزنه 

ولی بقول شاعر 

گیرم که به ظالمان عذابیست علیم 

زین محکمه یارب به ستم دیده چه سود ؟

حق تا ابد لعنت ب خانواده سمی ک اصلا مارو بدنیا آوردن و مهر طلبمون کردن اینقدر مارو روند از خودشون ک ...

من که خودم تا مجرد بودم بخاطر خانواده سمی انقدرررر رنج و عذاب کشیدم که چنتا بیماری روحی روانی دارم 

حالاهم از مادرشوهر باید بکشم 

ماهایی که از اول رنج کشیدیم روحیمون شکننده تره بقول تو مهر طلبیم یا کمبود عزت نفس و اعتماد بنفس و هزار کوفت و زهرمار دیگه داریم