2777
2789
عنوان

خسته شدم واقعا

209 بازدید | 32 پست

نامزدم اول هی از هیکلم ایراد میگرفت

چاق نیستما اون توقع دارم باسنم بیاد تو دهنم خباصه دارم باشگاهم میرم

امشب ی چیزی گفت خیلییی ناراحت شدم😔

من مچ پاهام صدا میده وقتی راه میرم باید برم پیگیرش و هزینه هاش خیلی زیاده

امشب داشتم رد میشدم از کنارش بهم گفت زنگوله بستی ب پاهات ای صدا میده😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون دفه اول که ازت ایراد می‌گرفت باید میزدی تو دهنش هیچ آدمی کامل نیست خواهر من بالاخره یجایی تو ی سنی ی نقصی واسه آدم پیش میاد اینجوری نمیشه ادامه داد

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. الان برای ساختن اون آینده به خودت بیشتر فکر کن.

همون دفه اول که ازت ایراد می‌گرفت باید میزدی تو دهنش هیچ آدمی کامل نیست خواهر من بالاخره یجایی تو ی ...

عزیزم بزنه تو دهنش درست میشه؟؟

راهش فقط جدا شدنه ،نامزدی ازدواج نکردن که 

طرف دوسش نداره وگرنه از این حرفا نمیزنه 

اسی اشتباهی که من کردمو نکن ولش کن بره تا نابود نشدی

واسم دعا کنید لطفا🙏

ولش کن بابا به خودت احترام بزار عزت نفس داشته باش کسی که به بدنت و خودت بی احترامی میکنه ردش کن بره ...

بخدا اصن این سری ک اینو گفت خیلیی دلم شکست

بهش میگم گف ببخشید منم هی میگفتم برو اون سمت پشتشو کرد بهم

بنی ذره ای تلاش نکرد از دلم در بیاره

عزیزم بزنه تو دهنش درست میشه؟؟راهش فقط جدا شدنه ،نامزدی ازدواج نکردن که طرف دوسش نداره وگرنه از این ...

با زدن تو دهنش یا آدم میشه دفه دیگه اجازه همچین صحبتی ب خودش نمیده یا میزاره میره که بهتر

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. الان برای ساختن اون آینده به خودت بیشتر فکر کن.

عزیزم بزنه تو دهنش درست میشه؟؟راهش فقط جدا شدنه ،نامزدی ازدواج نکردن که طرف دوسش نداره وگرنه از این ...

عوضیه بیشعور باهام رابطه داره

حتی در اون موردن اذیتم میکنه

زمانی ک پریودم میاد سمتم هرجوری شده انجامش میدم

نوبت من میشه خستس حوصله نداره صب باید بیدار بشه