2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منی که چهارساله کراتین میکنم فر نباشه😂🤌🏻

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

منی که رفتم ۷تومن دادم فر کردم ۳/۵۰۰هم روتین موهام میشه هر ۲ماه 🙃

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

خیلی مراقبت میخواد وگرنه وز میشه من ناراضیم سختیش زیاده🤣

هر چیز قشنگی سخت به دست میاد واقعا موی فر خاصه خیلی خاص و ناز و گوگولی جذاب خصوصااا با دو تا گلسر گوگولی وای🥹🫠

خیلیی نازههههههههه دختره؟

خیییلی زیاد اخه مو مشکی بعد فرفری صورت گرد سفید چشاش خیلی بزرگ بعد مژه هااااش خدااا اینقد بزرگ و فرن بیشتر وقتا فک میکنم ریمل زده ینی تاحالا نشده بره بیرو کسی نگیرتش ازش عکس نگرفته باشههه خدا گوگولیم😭😭♥️♥️😍