2777
2789

دیگه داره حالم بهم میخوره اصلا بلدنیستن چجور بایه خانوم حرف بزنن 

اگه طرف قصدش ازدواج باشه روز دوم صحبت قبول میکنید چرتو پرت جنسی بگه؟یا من خیلی گارد دارم😶

در تلاش برای آدم بهتری بودن🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)

نه، کاملاً طبیعی هست که این رفتار برات غیرقابل قبول باشه. احترام توی هر رابطه‌ای، مخصوصاً وقتی بحث ازدواج در میونه، باید از روز اول مشخص باشه. اگر کسی سریع بحث رو به سمت موضوعات نامناسب می‌بره، نشون می‌ده که درک درستی از حد و مرزهای یک رابطه نداره. گارد داشتن توی این مورد نه‌تنها اشتباه نیست، بلکه نشونه‌ی ارزش قائل شدن برای خودته. بعضی چیزا رو نباید با گذشت نادیده گرفت.

نه، کاملاً طبیعی هست که این رفتار برات غیرقابل قبول باشه. احترام توی هر رابطه‌ای، مخصوصاً وقتی بحث ا ...

منانقد باشخصیت و مودب صحبت میکردم ولی دیدم پوچه هیچی نداره شخصیتش واقعا بدم اومد چندمورد ادم پوچ بی لول دیدم واقعا دیدم نسبت به نردا بدشده چرا اصلا مودب و باشخصیت نمیتونن باشن اخه

یعنی چی دقیقا گفته ؟در حد اینکه طبعتون رو بپرسه طبیعیه بیشتر نه

اصلا خجالت میکشم حرفاشوتکرار کنم😂راجب کمرش سختی و رنج بردنش از مجردی و.... حرف میزد😭😂

منانقد باشخصیت و مودب صحبت میکردم ولی دیدم پوچه هیچی نداره شخصیتش واقعا بدم اومد چندمورد ادم پوچ بی ...

شاید بهتر باشد به‌جای تعمیم دادن، افراد را به‌صورت جداگانه بررسی کرد، چون همیشه استثناهایی وجود دارند که دیدگاه ما را تغییر می‌دهند.

درود بر شما.