2777
2789
عنوان

آلودگی هوا

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم درسته آلودگی هوا تهران به همه جا داره میرسه.

خود دماوندي ها محل كارشون به خونه شون نزديكه اصلا ماشين نميبرن بيرون 

ولي تهراني ها كه ميان همه شون ها كلا با ماشين تو شهر دور ميزنن البته سوتفاهم نشه 

خدایا هم دوستام هم دشمنام هرچی برای من میخوان اول به خودشون بده ......

ولی ارزش داره...چند روز هوای تمیر😪

من چون باردارم دخترمم کوچیکه ترافیک حالمو بد میکنه. 

چند  سال پیش دخترم ۴ ماهش بود رفتیم رشت.

۱۲ ساعت بیشتر تو ترافیک موندیم

من چون باردارم دخترمم کوچیکه ترافیک حالمو بد میکنه.  چند  سال پیش دخترم ۴ ماهش بود رفتیم ...

اره وقتی ترافیک میشه خیلی بده ما خونمون کنار اتوبان هم هست قشنگ ترافیک های ساعتی و میبینیم ...خیلی ها میزنن کنار حرکت نمیکنن

👇👇👇چون که اسرارت نهان در دل شود / آن مرادت زودتر حاصل شود🤗😍
من دماوند زندگي ميكنم هوا عاليه  ولي يه وقت ناراحت نشيد بس كه از تهران ميان اخر هفته ها اينجا ...

عزیزم زمینارو متری خدا تومن میفروشین خب مردم میخرن که بیان دیگه!!! ناراحتین نفروشین...

عزیزم زمینارو متری خدا تومن میفروشین خب مردم میخرن که بیان دیگه!!! ناراحتین نفروشین...

من اگه زمين داشتم حتما نميفروختم 🤗🤗♥️

خدایا هم دوستام هم دشمنام هرچی برای من میخوان اول به خودشون بده ......

خدا نکنه. اما ایشالله تا قبل عید یه همسر خوب و مومن نسیبت بشه 😉😊😊

ممنون عزیزم 

تاپیک هر روز: روی اینجا کلیک کنید و خداوند سر آفرید که روی گردن باشد نه در باسـن دیگران ... نمیدونستید بدونید گلم