2777
2789

وقتی میبینم یکی مدرسش سمپاد بود با خودم میگم کاش بیشتر تلاش میکردم 

جو مدرسه و معلمای ما و سطح فرهنگی و درسی بچه ها خیلی خوب بود ولی همه تیزهوشان رو یه طور دیگه خفن میبینن

لطفا لایک نکنید و در خواست دوستی ندید کلا از نی نی سایت رفتم و اگه امکانش هست تاپیک هامو گزارش بزنید پاک شن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نتیجه مهمه

میدونم ولی همه به کسی که تیزهوشان درس خونده یه طور دیگه نگاه میکنن

لطفا لایک نکنید و در خواست دوستی ندید کلا از نی نی سایت رفتم و اگه امکانش هست تاپیک هامو گزارش بزنید پاک شن

به شخصه از تیزهوشان استقبال نمیکنم 

نتیجه مهمتره

تا دلت میخواد لایک کن ریپ بزن راحت باش. نه کاربر قدیمم نه جدید، یچیزی بین این دوتا. از سال ۱۳۲۰ تو سایت بودم. فکنم تنها امضایی که داری میخونی و نگفته صلوات بفرست همینه. بنظرم نینی سایت باید تغییر نام بده. یکم دیگه تعداد آقایون بیشتر بشه اسمشو میذاریم «فادر سایت». درست میشه دایی‌. هرچقدر هم از زادگاهت ناراضی باشی باز هم افتخاری داری و اون افتخار اینه که تو از نسل کوروش بزرگ هستی. زنده یاد کوروش بزرگ. تو بعضی تاپیک ها که میرم یا بعضی پست هارو که میبینم قیافم میشه مثل پروفایلم.  حامی محیط زیست, حقوق بشر, و حقوق حیوانات. بسیارخب به پایان رسید این امضا، حکایت همچنان باقیست... گزینه بستن رو بزن برو به دیدار امضای بعدی. بدرود. خاموشم؛ اما دارم به آواز غم خود میدهم گوش⁦・◡・

اره تیزهوشان خفنه 

ولی حداقلش واسه من و دوستام هیچ خیری نداشت هفته ای سه بار آمبولانس تو مدرسه بود از چی؟ فشار ، استرس ، ایست قلبی و ،.... زیاده بخوام بگم

حرف مردمو ول کن

ارامش روح و روان یه چیز دیگست

نمونه چیزی کم از تیزهوشان نداره اتفاقا جوش سالم ترم هست

هیچ چیز به اندازه عدالت زیبا نیست

من سمپادم بهت میگم هردوشون در یک سطحن

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

ولش حالا مهم نیست

اتفاقا مهمه 

حتی دیدم بعضیا تو رزومه کاری و تحصیلی شون مینویسن سمپاد درس خوندن

من خودم 6 سال تیزهوشان متوسطه 2 که کلا مدرسه نرفتم اولم که انچنان مهم نبود من چون خوندم نتیجه گرفتم اما دوستام خیلی ها پیرا هم به زور اوردن اونم ازاد تازه الان توی دانشگام میبینم خیلی ها نمونه میرفتن یا غیز یا دولتی بودن

خیلیا هم هستن مدرسه دولتی درس خوندن الان دانشگاه تهران یا شهیدبهشتی هستن

من کاری به نتیجه ندارم 

ولی جو اون مدارس فرق داره

اره تیزهوشان خفنه ولی حداقلش واسه من و دوستام هیچ خیری نداشت هفته ای سه بار آمبولانس تو مدرسه بود از ...

دقیقا

فقط اسمش قشنگه ولی پر استرسه 

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )