2777
2789

هنوز 20 سالمم نشده ...من اولین ادمی که توی زندگیم بوده درواقع همین پسره بوده و کلا داستانش اینجوری بود که از طریق مجازی اشنا شدیم (هیچییی راجب اعتیادش به من نگفت منم خب نمیفهمیدم اصلا ارتباطی نداشتم همش تو خونه بودم هیچی سرم نمیشد) و منو از مامانم خواستگاری کرد و من اینو ردش کردم بعد از یه ماه باز برگشت گفت نمیتونم فراموشت کنم حتی من عکسمم نفرستاده بودم اشناییتش هم حتی عجیب بود. هعی... سادگی کردم یه کارایی کردم که هیچوقت به ذهنم نمیرسید ممکنه یه روز چنین اشتباهایی کنم

خیلی پشیمونم خیلی امیدوارم خدا منو ببخشه مادرم راضی نبود باید گوش میدادم به حرفش ولی دخترایی که سنشون کمه توی سایت زیاده توروخدا اعتماد نکنین من خیلی چیزارو نمیتونم واضح بگم اینجا ولی اعتماد نکنین. اینجا شوهر به زن خودش تعهد نداره چه برسه دوست پسر یا کسی که اومده خواستگاری

●•°در نهایت زندگی میرقصه به سازِ من.... ♡🌱🤌🏼🧡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نفر اول بوده دیگ مطمعنا آدم اشتباهه همیشه نفر اولیه و ما از همون اشتباه برای یه عمر درس میگیریم

همیشه نفرات اول بد نیستن من از سر کنجکاوی  و پیله بودنش میخواستم ببینمش

ممنون که گفتی و تجربتو با ما به اشتراک گذاشتی⁦❤️⁩

تا دلت میخواد لایک کن ریپ بزن راحت باش. نه کاربر قدیمم نه جدید، یچیزی بین این دوتا. از سال ۱۳۲۰ تو سایت بودم. فکنم تنها امضایی که داری میخونی و نگفته صلوات بفرست همینه. بنظرم نینی سایت باید تغییر نام بده. یکم دیگه تعداد آقایون بیشتر بشه اسمشو میذاریم «فادر سایت». درست میشه دایی‌. هرچقدر هم از زادگاهت ناراضی باشی باز هم افتخاری داری و اون افتخار اینه که تو از نسل کوروش بزرگ هستی. زنده یاد کوروش بزرگ. تو بعضی تاپیک ها که میرم یا بعضی پست هارو که میبینم قیافم میشه مثل پروفایلم.  حامی محیط زیست, حقوق بشر, و حقوق حیوانات. بسیارخب به پایان رسید این امضا، حکایت همچنان باقیست... گزینه بستن رو بزن برو به دیدار امضای بعدی. بدرود. خاموشم؛ اما دارم به آواز غم خود میدهم گوش⁦・◡・

بدون دیدنت اومده بود خواستگاری؟ خب همچین آدمی مشخصه چقدر داغونه

نه. بعد ازینکه دید همونجا به مامانم گفت من دخترتو میخوام

به چی اعتیاد داشت؟

سیگار. تریاک . یه مدتی هم متادون مصرف میکرد

من از رفتارای عجیبش فهمیدم عادی نیست از زیر زبونش کشیدم همه چیووو میگفت

ینییییی بدتر از این ادم فک نکنم اصن وجود داشته باشه توی هرررچیز بدی نفر اول بود

نه عزیزم وجود داره 

همینی که اومده بود خواستگاریه من

این طوری رفتار می‌کرد که انگار پسر پیغمبره 

تازه تو یه محلم هستیم، انقد التماس کرد که گفتم وااای چقد عاااااشقمه، بعد فهمیدم همههههه کاری کرده 

وااای خدا 😭