بیاین باهم ختم صلوات برداریم هدیه به آقامون امام رضاجانم
هرکی هرچقدرمیتونه بفرسته بگه برای منم خیلی دعاکنین
نصفش برای من نصفش برای خودتون
منم میفرستم براتون
هرکسی رفت حرم آقاالتماس دعای ویژه
حاجت روابشین
آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!
میخوام سوره الرحمن هدیه به امام رضا بخونم لایک کنید به نیتتون بخونم شما هم دعا کنید به خواستم برسم ❤ ...
چشم حتماانشاالله
بهترین هدیه ام اینه امروز🥰
آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!
میدونی خستم روحم جسمم بچه ای که سقط شد شوهری که طلاق میخواد بده تموم قلبم درد میکنه دوماه پیش حرم بو ...
میدومنم این مشکلاتودارم اینجاحوصله گفتنش نیست بایدبرای ساخت زندگی اول توکل وتوسل وبعدم تلاش کرد
بنظرم یه استخاره بگیر من گرفتم حالموخیلی عوض کردانگارخداقشنگ باهام حرف میزد
خودم که نگرفتم یک نفردیگه برام گرفت که همیشه استخاره هاش درست ودقیقه
ولی اول بایداعتقادکامل داشته باشی بعدشم هررچی جوابش بودبایدعمل کنی بهش
ابجی گلم من ادم مذهبی نیستم درصورتی که خوانوادم خیلی مذهبی و متعصب هستن ،خانواده همسرم که تلوزن هم درست نگاه نمیکنن میگن موسیقی جیز و پیف و ،، اخرین باری هم که مشهد رفتم بیست سال پیش بود حدودا بیست سالم بود ،ولی تا بیست سالگی هر سال میرفتم ،کاری ندارم از ته دل دعا میکنم زندگی براتون اونطوری که دوست دارید باشه نمیدونم پیامتون رو خوندم یه چیزی انگار وادارم کرد بیام اینا رو بگم اگه بی ربط بود ببخشید.
امروز کسی محرم اسرار کسی نیست ـ ما تجربه کردیم،کسی یار کسی نیست ـ هر مرد شتر دار،اویس قرنی نیست ـ هر شیشه گلرنگ،عقیق یمنی نیست ـ بر مرده دلان پند مده،خویش میازار ـ زیرا که ابوجهل،مسلمان شدنی نیست ـ جایی که برادر به برادر نکند رحم ـ بیگانه برای تو برادر شدنی نیست ـ صدبار اگر دایه به طفل تو دهد شیر ـ غافل مشو ای دوست،که مادر شدنی نیست،،،،
ابجی گلم من ادم مذهبی نیستم درصورتی که خوانوادم خیلی مذهبی و متعصب هستن ،خانواده همسرم که تلوزن هم د ...
امیدوارم ازامروزبه لطف امام رضاجانم حالتون بهتربشه وبهترزندگی کنین
ممنون
امیدوارم ازامروزبه لطف امام رضاجانم حالتون بهتربشه وبهترزندگی کنینممنون
ممنونم ابجی گلم منم ارزو میکنم در کنار همسر محترمتون ه روز خوش و خوشبخت باشید
امروز کسی محرم اسرار کسی نیست ـ ما تجربه کردیم،کسی یار کسی نیست ـ هر مرد شتر دار،اویس قرنی نیست ـ هر شیشه گلرنگ،عقیق یمنی نیست ـ بر مرده دلان پند مده،خویش میازار ـ زیرا که ابوجهل،مسلمان شدنی نیست ـ جایی که برادر به برادر نکند رحم ـ بیگانه برای تو برادر شدنی نیست ـ صدبار اگر دایه به طفل تو دهد شیر ـ غافل مشو ای دوست،که مادر شدنی نیست،،،،