2777
2789
عنوان

زبان نهم کمک کنید

40 بازدید | 4 پست

سلام
ما امتحانمون برای دومین سال کشوری و استانیه
توی زبان ضعف شدید دارم
خیلی استرس دارم واسه خرداد نکنه نتونم و سخت باشه و نشه
کسی هست کمک کنه؟
میتونید دبیری که ازش در آنلاین راضی بودید رو بگید از فیلم های تدریسشون استفاده کنم؟

اینقدر استرس نداشته باش متوسطه یک هیچ جا تاثیر نداره 

انرژیت بزار برا متوسطه ۲ 

ارزش نداره واسه نهم اینهمه استرس بکشی یکم بخونی رشته هارو میاری اینهمه فشار به خودت نیار 

بدون فکر و استرس فقط بخون

حین نتغاضی ، لا تتمادوا....                                                     کارما همینه: گر شکستی کسی بشکنی از دیگری!                         *محبت مثل سکه است! اگه تو قلک دل کسی بندازیش دیگه نمیتونی درش بیاری مگه اینکه دلش بشکنی:)*
اینقدر استرس نداشته باش متوسطه یک هیچ جا تاثیر نداره انرژیت بزار برا متوسطه ۲ ارزش نداره واسه نهم ای ...

مرسی از دلگرمیت  
واسه نمونه دولتی معدل بالا 18 لازمه زبان معدلمو میکشه پایین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی از دلگرمیت واسه نمونه دولتی معدل بالا 18 لازمه زبان معدلمو میکشه پایین

بیشتر رو معنی واژه ها کار کن 

حین نتغاضی ، لا تتمادوا....                                                     کارما همینه: گر شکستی کسی بشکنی از دیگری!                         *محبت مثل سکه است! اگه تو قلک دل کسی بندازیش دیگه نمیتونی درش بیاری مگه اینکه دلش بشکنی:)*

سلام گلم 

زبان نهم دهم یازدهم دوازدهم رو آموزش میدم به زبان خیلی ساده 👍
هزینه هر کتاب  کامل ۴۵۰ هستش
شامل؛

✔️کلیپ های توضیحات کامل گرامری کتاب‌

ویس توضیحات
لغات مهم درس ها
نمونه سوالات امتحانی
توضیح کامل گرامرها  
❌❌یرای هزینش هم عزیزم ب بچه هام میگم فعلا عجله ایی نیست  بعدا  پرداخت کنید  هرموقع تونستید من کامل درس هارو براتون میفرستم
اگر زبانتون ضعیفه زودتر شروع کنید
به میزان قابل توجهی سطحتون بالا میاد عزیز  
پکیجی ک آماده کردم مناسب افراد ضعیف هستش
پیام بدید درخدمتم

ایدی ایتا Englishapieceofcake

ایدی تلگرام englishapieceofcake

من نویسنده کتاب انگلیسی آب خوردنه هستم 🤓 آموزش کامل مکالمه و گرامر از پایه در۳۰ درس❌️هزینه قسطی.❌️ برای دیدن نمونه درس پیام بدید ایتا یا تلگرام در تاپیکام هست...