2777
2789

تونین ی سایت خانماآدرس رونوشته بودن خاستم بدونم کسی تحربه ای داره یانی نی شوبرده پیشش  

دخترم توتنهاانگیزه ی من برای ادامه ای...
سلام منم میخوام این هفته دخترموببرم برگشت ادرار داره،شما بردی?راضي بودی

سلام عزیزم اره من بردم والاهمون حرفی روزدکه دکترشهرخودمون زد،خداروشکردخترمن خوب شدخودش ،ایشالادخترشماهم مشکلش حل بشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی دارو ندادی?جفت کلیه هاش بود?گریدچند?

سلام عزیزم من فقط یه مدت سفکسیم دادم که عفونت نگیره ،خیلی خفیف بودمال دخترمن ولی خب مادربودم تودلم اتیش بودنزدیک بیست تادکتربردمش،همه هم گفتن بابزرگ شدن خوب میشه خداروشکرخوب شد،نه من یکی ازکلیه هاش بود،شماگریدچنده؟عکس رنگی داده؟؟انشالله که حل میشه این بیماری قابل درمانه نترس،بایه جراحی کوچیک حل میشه

سلام عزیزم من فقط یه مدت سفکسیم دادم که عفونت نگیره ،خیلی خفیف بودمال دخترمن ولی خب مادربودم تودلم ا ...

سبام عزیزم واسه دختر من جفت کلیه هاشه گرید 3بردمش پیش اقای دکتر شربت و قرص داد،خداروشکر عمل نیاز نداشت

سبام عزیزم واسه دختر من جفت کلیه هاشه گرید 3بردمش پیش اقای دکتر شربت و قرص داد،خداروشکر عمل نیاز ندا ...

خوب خداروشکر،بردی پیش اتوکش؟؟

[QUOTE=99067466]سلام .بچه ها منم بچم ریفلاکس داره؟شما به کلیه بچتون هم آسیب زده بود؟[/QUOTسلام نه خداروشکرخفیف بودوباافزایش سن ازبین رفت