2777
2789
عنوان

عذاب وجدان دارم من باعث مرگش شدم

287 بازدید | 28 پست

جوجه چند روزم از دیشب بیحال شد امروز صبح خیلی بدتر شد زدم تو گوگل نوشته بود زرده تخم مرغ بده....منم نصف زرده بلدرچین بهش دادم ...تا عصری دیگه فقط چشماش باد کرد ورو زمین افتاد وتکون نمیخورد ....

.

.

بردمش دامپزشک گفت مردنیه به خاطر دونه های که میخورن استاندارد نیست ...ولی فراموش کردم بگم زرده تخم مرغ هم دادم

.

قشنگ مشخص بود دیگه داشت جون میکند دهنش کف داشت... منم سنگدونش فشار دادم زرده تخم مرغ از دهنش زد بیرون ..گفتم شاید خالی بشه زنده بمونه ولی بعد یه ربع  مرد..خیلی ناراحتش شدم 😭😭😭😭😭😭😭

.

میترسم گناهش گردن من افتاده باشه.....😭😭😭😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اشتباه اصلیت اینکه ک اون جوجه رو خریدی

بچه جوجه باید ۱ ماه کامل پیش مادرش با گرماش بمونه دیگه نخر بنظرم 

و از تخم مرغ نیس ما خودم ن جوجه نگه میداریم روز اول فقط تخم مرغ اب پز میدیم بخورن از فرداش گندم آسیباب شده کم و ارد و اب 

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

آخی عزیزم توکه نمیخواستی اون بمیره،فقط یه اتفاق بود.... 

بعدشم تاحالا نشنیده بودم به جوجه مریض تخم مرغ بدن مثل این میمونه به آدمی که مریض میشه نوزاد بدن بخوره 

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

آخی عزیزم توکه نمیخواستی اون بمیره،فقط یه اتفاق بود.... بعدشم تاحالا نشنیده بودم به جوجه مریض تخم مر ...

ما سال هاست جوجه نگه میداریم برا تقویت جوجه ها تخم مرغ میدن

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

اخی عزیزم زیاد غذا خورده و سنگدونش باد کرده و فشار دادی ترکیده کلا جوجه نگهداریش تا میاد یکم جون بگی ...

از عصر که بردم دکتر گفت مردنیه کاریش نمیشه کرد ...منم آروم فشار میدادم از دهنش میومد بیرون فک کردم خوبه شاید تخلیه بشه حالش برگرده 

ما سال هاست جوجه نگه میداریم برا تقویت جوجه ها تخم مرغ میدن

چه جالب

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘