2777
2789

نمیدونم چیه انقد دیالوگش تکراریه میگم شاید وجود نداره و به نظرم میاد همیشه وقتای خلوت مثل الان داد میزنه صداش میپیچه تو اتاق ما همیشه فقط میگه گمشو از اتاق بیرون برو بیروون با داد هر سری همینارو میگه فکر کنم یا من خیالاتی شدم یا این بنده خدا فقط تو اتاق زیست میکنه 🥴

بابا جون تا لحظه مرگ آخرین باری که دستای نحیفتو تو دستم گرفتم و رگای کبودتو نوازش کردم یادم نمیره گاهی چه زود دیر می شود😔اگر دوست داشتید برای شادی روح پدرم فاتحه بفرستید😔🙏 من آن گلبرگ مغرورم که میمیرد ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمی گردم😌

شب جمعس دیگه لابد با همسرش قهره طفلی😂😂😆😅

کُنجِ آغوشت اگر جایم دهی امشب مرا🙈                          من  پُرآوازه ترین معشوقِ دنیا میشوم😘😜                 لینک ناشناس من:                                                     https://daigo.ir/secret/41256613098

😂😂وای ی همسایه داشتیم خودشو شوهر چس کلاس میزاشتن جلو دیگران 

ولی هر شب دعوا .خانمه میرفت تو اتاق جیغ میزد 

😐😐جیغش جوری بود که مغزت تکون میخورد 

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شب جمعس دیگه لابد با همسرش قهره طفلی😂😂😆😅

نه همیشه همینه دوروزی ییار تو تایمای مختلف موقع خلوتی این صدارو میشنوم دقیقا همین دیالوگ همیشه

بابا جون تا لحظه مرگ آخرین باری که دستای نحیفتو تو دستم گرفتم و رگای کبودتو نوازش کردم یادم نمیره گاهی چه زود دیر می شود😔اگر دوست داشتید برای شادی روح پدرم فاتحه بفرستید😔🙏 من آن گلبرگ مغرورم که میمیرد ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمی گردم😌
😂😂وای ی همسایه داشتیم خودشو شوهر چس کلاس میزاشتن جلو دیگران ولی هر شب دعوا .خانمه میرفت تو اتاق جی ...

این ساختمون بغلیه همسایه خودمون نیست تو ساختمون بغله انقد صداش واضحه انقدم ساختمونش قشنگه 

نه همیشه همینه دوروزی ییار تو تایمای مختلف موقع خلوتی این صدارو میشنوم دقیقا همین دیالوگ همیشه

دارک شد ولی😨😨😂😂😂

کُنجِ آغوشت اگر جایم دهی امشب مرا🙈                          من  پُرآوازه ترین معشوقِ دنیا میشوم😘😜                 لینک ناشناس من:                                                     https://daigo.ir/secret/41256613098