نمیدونم چیه انقد دیالوگش تکراریه میگم شاید وجود نداره و به نظرم میاد همیشه وقتای خلوت مثل الان داد میزنه صداش میپیچه تو اتاق ما همیشه فقط میگه گمشو از اتاق بیرون برو بیروون با داد هر سری همینارو میگه فکر کنم یا من خیالاتی شدم یا این بنده خدا فقط تو اتاق زیست میکنه 🥴
بابا جون تا لحظه مرگ آخرین باری که دستای نحیفتو تو دستم گرفتم و رگای کبودتو نوازش کردم یادم نمیره گاهی چه زود دیر می شود😔اگر دوست داشتید برای شادی روح پدرم فاتحه بفرستید😔🙏 من آن گلبرگ مغرورم که میمیرد ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمی گردم😌
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه همیشه همینه دوروزی ییار تو تایمای مختلف موقع خلوتی این صدارو میشنوم دقیقا همین دیالوگ همیشه
بابا جون تا لحظه مرگ آخرین باری که دستای نحیفتو تو دستم گرفتم و رگای کبودتو نوازش کردم یادم نمیره گاهی چه زود دیر می شود😔اگر دوست داشتید برای شادی روح پدرم فاتحه بفرستید😔🙏 من آن گلبرگ مغرورم که میمیرد ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمی گردم😌
😂😂وای ی همسایه داشتیم خودشو شوهر چس کلاس میزاشتن جلو دیگران ولی هر شب دعوا .خانمه میرفت تو اتاق جی ...
این ساختمون بغلیه همسایه خودمون نیست تو ساختمون بغله انقد صداش واضحه انقدم ساختمونش قشنگه