2777
2789
سلامچندسالشه؟چطوریه؟

سلام 11 سالشه الان تقریبا دو هفته شده اینجوریه مثلا مدام دستاشو میشوره. همش میگه اگه فلان چیزو  بخورم میمیرم اگه دستم کثیف باشه بزنم دهنم چیکار میشه و از این حرفا خیلی استرس و اضطراب داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام 11 سالشه الان تقریبا دو هفته شده اینجوریه مثلا مدام دستاشو میشوره. همش میگه اگه فلان چیزو بخور ...

شرایط محیطی خانوادگی تغییری کرده؟

ارشد روانشناسی، رواندرمانگر، تراپیست 

ازش سوال میکنم برا چی استرس داری چی شده ول خوب هیچ وقت جواب قانع کننده ای نمیده مدام در حال گریست

بچه توی این سن باید اول پذیرش بشه.

یعنی در هر حالتی که هست مقبول باشه.

احتمال داره قبلا که از ترس هاش و استرس هاش براتون گفته پاسخ مغایر باورهای شنیده باشه. یعنی شما گفته باشید نه ترس نداره. نمی خواهد استرس بگیری استرس نداره و... 

و الان اون ترجیح میده نگه که بخواهد تازه به شما هم ثابت کنه.

آیا اینطوری بوده ؟

بله دقیقا

از امروز شروع کنید وقتی حرف میزنه فقط توجه کنید و از جوانب صحبت هاش بپرسید. اصلا نظر ندهید فقط بذارید اون بدونه یک نفر داره درکش می کنه.اگر گفت اضطراب دارم کاملا بهش حق می دهید و اصلا برای کاهشش راهکار نمی دهید فقط بهش می گید طبعیت بدن تو این است که در شرایط جدید فعال تر میشه که حواسش جمع محیط باشه. بعد که دید همه چیز آرومه خودش همه چیز را تا حد لازم آروم می کنه. در مورد وسواسشم همینه پذیرش بشه تموم میشه.

البته این روش پذیرش و نظر ندادن خیلی هم راحت نیست چون تاحالا کار نکردید.  دوست دارید در یکی از جلسات روانکاوی ما شرکت کنید ببنید چطوری مراجعه کننده را پذیرش می کنیم و در کل جلسه فقط از با باورهای خودش کار می کنیم؟

بله لطف میکنید ممنون

جلسه گروه درمانی مراجعه محور روز یکشنبه ساعت ۱۴:۳۰ برگزار میشه. لینک و اطلاع رسانی هاش در گروه تلگرامی روانیار مادران گذاشته میشه. توی تلگرام سرچ کنید ravanyar_madaran  و عضو بشید.