2777
2789

؟ خانوما من اطرافم زیاد دیدم کسایی که وقت زیادی را واسه خواندن کتاب تربیت کودک گذاشتن و کل وقت و انرژیشون را گذاشتن که فرزندشون را عالی تربیت کنند و از همه چیشون، از خودشون، شغلشون، تفریحشون، زندگیشون و ... گذشتن تا بچه خوبی تربیت کنن. از اون طرف کسایی را هم دیدم که پدر و مادر بی‌خیالی داشته و همین طوری بزرگ شده. ولی الان که بزرگ شدن و بیست سی سالشون تفاوتی بین این بچه ها نیست یا حتی دیدم که اون بچه ای که همین طور بزرگ شده خودش دانا بوده و موفق و مودب و ... هست و اون یکی که خیلی پدر و مادرش تلاش کردن خودش که بزرگ شده مسیر خوبی را برای زندگیش انتخاب نکرده. خب پس چرا آنقدر برای تربیت بچه وقت بذاریم؟ از اون طرف مگه قدیما که ده بیست تا بچه میوردن تربیتی می‌کردن بچه ها؟ همشون هم ازدواج میکردن و بچه دار میشدن و زندگی میکردن

خب چندتا کتاب خوب برای خودشناسی و انتخاب همسر و اینا معرفی میکنی؟ 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب فقط کتاب خوندن کافی نیست اینکه چطور عمل کنی و تو روان بچه تاثیر بذاری هم خیلی مهمه، اگه فقط علمش کافی بود مشاورای ازدواج همه باید زندگی عالی داشتن و مشاورای کودک بچه های بی نقص، گاهی وسواس زیادی خودش باعث مشکله. اینطور نیست که بگی هرچی بیشتر تلاش کنی برای دونستن بچه بدتر تربیت میشه خیلی از تربیتای غلط بچه رو چشم قربان گو تربیت میکنه فک میکنیم وای چه بچه مودب و خوبیه در صورتی که تمام اون بچه آسیبه و در مقابل بچه ای که از حقش دفاع میکنه و به نظر ما تخسه تربیت سالم تری داره و ظلم پذیر نیست

اول اینکه اون چیزی که شما دیدی برای این نتیجه گیری کافی نیست شاید اطراف شما اینطور بوده یا برداشت اشتباهی داشتید

دوم اینکه کی گفته قدیما بچه زیاد میاوردن و موفق تر بودن مگر همه چی به ازدواج ک بچه دار شدن هست ؟ من پدر و مادرم یکی از همون بچه هایی هستند که پدر و مادرشون فکر میکردن فقط باید به بچه غذا داد تا به بلوغ برسه و بعد ازدواج کنه نتیجه این شد که هر دوشون چیزی از زندگیشون نفهمیدن و هیچ مهری از خانوادشون ندیدن چون فقط پدر و مادرشون میخواسن از شرشون راحت شن..و از دور به قول شما موفقن و بچه دار شدن ولی هر دو دارن تحمل میکنن و زندگی ما رو هم نابود کردن...

👊

نیاز نیست برای تربیت بچه کتاب بخونیم اگه خودمون رو بشناسیم ضعف هامون رو بشناسیم و خودمون رو ارتقا بدیم تو انتخاب همسر دقت کنیم نصف مسیر تربیت رو پیش می‌بریم 

بچه ها نمیشن اون چیزی که ما میخواییم 

میشن اون چیزی که ما هستیم 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

ولی من و خواهرم هیچ گونه شباهتی به پدر و مادرم نداریم.

به ظاهر شاید اما در مواقعی که لازم هست خیلی زود تصمیم بگیرید مسیری رو انتخاب می‌کنید که براتون آشنا بوده 

البته ممکنه شما ضعف هاتون رو خود آگاه کرده باشید و اینجوری نوع واکنشتون متفاوت میشه

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

به ظاهر شاید اما در مواقعی که لازم هست خیلی زود تصمیم بگیرید مسیری رو انتخاب می‌کنید که براتون آشنا ...

ببین من از کودکی متوجه شدم که پدر و مادرم هیچی بلد نیستن و من باید مسیر متفاوتی را برم و توی جوونی همه چیزا را خودم با مطالعه یاد گرفتم. مثلا مامان من رابطه خیلی افتضاحی با پدرم داشت و مدام فحشش میداد و کتک می‌زد. ولی من خیلی زیاد به همسرم احترام میذارم. انگار به خودم گفتم اون چیزی از همسرداری بلد نیست و من نباید شبیه اون باشم 

ببین من از کودکی متوجه شدم که پدر و مادرم هیچی بلد نیستن و من باید مسیر متفاوتی را برم و توی جوونی ه ...

شما شدی سایه خانوادت 

شما ضعف های خانوادت رو خودآگاه کردی واسه همین تونستی نوع رفتارت رو متفاوت انتخاب کنی