2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای منم متاسفه پیش آمد

داش مامانم خیلی خیلی بد میزد اینقدر مامانم کتک زد

داداشم امد جلو بابام چاقو گرفت 

منم میپریدم رو مامانم کتک میخوردم اما خیلی بد بود

چادرم مامانم اوردم به مامانم میگفتم تروخدا برو برو (خونه پدربزرگم)

انشالله هر پدری که اینجوریه از زمین محو بشه به حق پنج تن. یعنی من فقط به این امید میتونم کمی خودمو کنترل کنم که میدونم دنیای دیگه ای هم هست میخوام تو اون‌یکی دنیا حق خودم و مامانم و ازش به بدترین حالت بگیرم😡

والا من شاید بتونم ظاهری کنار بیام ولی از درون نمیتونم و نتیجش شده که آدم استرسی و ترسو و معده درد 

با اینکه قبلا اینجور بود و الان دیگه رفتارش بهتر شده ولی باز هیچوقت نمیبخشمش حتی بهترین پدر دنیا هم بشه نمیبخشم من تو این سن کم چرا باید بدترین مشکلات معده رو بگیرم که دیگه هیچوقت خوب نشم چرا باید تو این سن که همه تو اوج خوش گذرونی هاشونن من ترس این و داشته باشم که نکنه تو این خوش گذرونی هام یه چی بشه و به خاطر من اتفاق بدی بیفته و تاوانش رو مامانم پس بده چون من هر کاری کنم بابام از چشم مامانم میبینه 

یعنی تنها کسی که باعث شده بتونم کمی هم که شده این زندگی رو تحمل کنم مامانمه که اگه نبود اول بابام و میکشتم بعد خودمو حتی اگه بهترین پدر دنیا هم می‌شد 

شاید کسی نتونه این‌چیزها رو درک کنه ولی من هر وقت اینجور تاپیک هایی رو میبینم واقعا قلبم تیکه تیکه میشه💔