2777
2789
عنوان

بورک اسفناج

74 بازدید | 9 پست

برای شام بورک اسفناج درست کردم کلی اسفناج شستم و کمر شکست با خمیر درست کردن و ...همسرم یه لقمه خورد گفت من واقعیتش اسفناج  دوست ندارم خودمم یه دونه خوردم دوس نداشتم خیلی از دست خودم ناراحتم این همه زحمت کشیدم آخرش هیچی همسرمم خیلی  مدام عذرخواهی میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجور غذاها خیلی سلیقه ایه .

منم یه بار درست کردم کسی نخورد خودمم خوشم نیومد.🥲

ماداسفناجو فقط دوس داریم سرخ کنیم و تخم مرغ بزنیم و باسنگک بخوریم.همون نرگسی خودمون😁

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

چیزی نشده که منم بارها شده غذایی رو زحمت کشیدم درست کردم ولی خوشم نیومده و نخوردمبورک گوشت خوشمزس

آره گوشتش خوشمزش.همکارم میگفت اسفناج معرکس منم درست کنم خودمم نخوردم.من کلا خراب میکنم از خودم نا امید میشم.من به شدت کمال گرام

آره گوشتش خوشمزش.همکارم میگفت اسفناج معرکس منم درست کنم خودمم نخوردم.من کلا خراب میکنم از خودم نا ام ...

کمال گرا بودن خیلی مخربه 

بهتره تغیر بدی اخلاقتو

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀