2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی میگی برادر ؟ 😐🤣🤣@asalarmy اینووو🤣🤣🤣

چیه؟😐

حس آن ته سیگار مچالهحس آن شاخه شکسته روی زمینحس بیمار در کما رفته/حس آن بره که گرگ نشسته برایش به کمینحس تنهایی و رخوت/حس جان دادن تو خلوت

بقیه چیز دیگه ای گفتن

من فکر کنم اینه که گفتم،نظر من این بود🥴

حس آن ته سیگار مچالهحس آن شاخه شکسته روی زمینحس بیمار در کما رفته/حس آن بره که گرگ نشسته برایش به کمینحس تنهایی و رخوت/حس جان دادن تو خلوت

خیلی شدید همه کسم ؟ 😐🤣اصن تلفظش متفاوته هااا🤣🤣🤣وای

نگرفتم  چی میگی🥴سوتی دادم؟😬😅

خب پس الان چسونه درسته دیگه؟

راستش مثل اینکه کسونه بیشتر میگن تا چسونه

و سخته که دقیق توضیح داد کنایه از چه رفتاری ه

تهرانی ها احتمالا بیشتر به کار میبرن این کنایه رو

مشهدی ها یه اصلاح دارن به اسم معنایی نکنه

یه دفتر 100 برگ معنی داره 😁😁

نگرفتم چی میگی🥴سوتی دادم؟😬😅

کسونه واویلا بازی یعنی سلیطه بازی

تلفظشم کَسونه نیست ک شما فک کردی همه کس میشه

همین دیگ 🤣

...She broke, she bled and she bloomed ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2284523

راستش مثل اینکه کسونه بیشتر میگن تا چسونهو سخته که دقیق توضیح داد کنایه از چه رفتاری هتهرانی ها احتم ...

اهان. مرسی ازتون عزیزم 😍

فقط آخرش اصطلاح مشهدی هارو متوجه نشدم 😅

بازم ممنونم 😍