2777
2789

اگه پول دار بودین برای اینده ی بچتون کلی خونه و طلا میخریدین 

یا خرج تحصیلش میکردین که در اینده ادم موفق و نامداری بشه ؟

فقط یه گذینه اتخاب کنین

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بختمو بستن دریغ از ی مورد خوب😐 

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

چاقی درس نخوندن

برای چاقی اینو بدون تغذیه خیلی مهمه

حتی مهم تر از ورزش

درس هم باید علتش رو پیدا کنی که چرا در نمیخونی

آیا ترسه یا اهمال کاری و یا تنبلی که بعدش باید علتش تنبلی رو پیدا کنی

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

معلمی دوست نداری؟چند وقت دیگه شرکت کن برای آموزش پرورش

بیشتر کار اداری تو مدرسه دوس دارم ولی چیزی نخوندم ک

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

تو 30 سالگیم دندون مصنوعی بذارم بد میشم؟هی خدا دارم میترکم از غصه و درد این دندونامپول و شرایط ایمپ ...

بله بنظر من که خیلی بده اگه میتونی یکم پول جور کن همرو میخای مصنوعی کنی یا چند تاشو

شوهر من پدر مادر نداره من به امید یه همسر خوب و مستقل انتخابش کردم ولی وابستگی افراطی به خواهرش داره شبها منو میزاره میره خونه ی خواهرش میخوابه میگه گناه داره تنهاست در حالی که 5 تا بچه ی دیگه هم هستن 

اگه پول دار بودین برای اینده ی بچتون کلی خونه و طلا میخریدین یا خرج تحصیلش میکردین که در اینده ادم م ...

تحصیل

چون بی سواد باشه ممکنه ثروتی ک براش گذاشتین رو ب باد بده

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

باپدرشوهری که چندتاآپارتمان داره وزمین ووضعش خیییلی خوبه اونوقت پسرش مستاجره وتوفشاربایدچیکارکرد؟

شوهر عمه منم اینجوریه ولی میگه باید پسرام خودشون تلاش کنن مگه من نکردم؟ 

شوهر من پدر مادر نداره من به امید یه همسر خوب و مستقل انتخابش کردم ولی وابستگی افراطی به خواهرش داره ...

اخی 

انشالله زود یه شوهر خوب گیرش میاد 

پس خودت تنها میمونی تو خونه؟

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.