2777
2789

داشتم تو پیاده رو با زنداداشم میرفتیم هی گاز میداد هی گاز میداد.منم ناهار نخورده بودم یه پیراشکی کرمدار خریدم یه لقمه گزاشتم تو دهنم.

موتوریه هی گازمیداد راه دادیم رفت خیلی خرید تو دستمون بود به زنداداشم گفتم خوبه پیاده روعه چراموتور آورده.

موتوریه۱۰ جلومون متر جلومون وایساده بود ما که رد شدیم. گفت: شیطونه میگه زبونش و از حلقومش بکشم بیرون گستاخ(منظورش من بودم)

منم برگشتم چپ نگاش کردم به حالت مسخره گفت گمشو برو.

منم داد زدم گفتم تو گوه میخوری که اینجوری بمن میگی.

اون گفت گم میشی یاباتیپا گمت کنم.

منم گفتم آشغال مردنما گوه میدم به خوردت. دعوا بالا گرفت مردم جمع شدن. یه ریش بد زبر هم گزاشته بود از این کلاه بافتنیا ریش دراز و قرمزشون کرده بود. پیراشکی دستم و با کلی کرم پرت کردم بهم. ریشش و گرفتم گفتم  پ ف یوز تو گوه میخوری با یه خانم اونم تو خیابون اینجور برخوردی داشتی. زنگزدم ۱۱۰ که بیاد مردم نزاشتن. مات و مبهوت موند گفتم حرموزاده تا ندم پدرت و دربیارن ول کنت نیستم. خلاصه جدامون کردن. انگاری صگ ج ی ش کرده بود بهش. ترسید پلیس بیاد . منو رد کردن رفتم. مردم هی داشتن میخندیدن میگفتن خانمه خوبش کرد براش درس عبرت شده. 

خداوندا تویی حامی وحاضر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ریشش روگرفتی فیلم هندی خیلی نگاه میکنی

نه خیلی چرت گفت. ریشش اینقدر تافت زده بود بهش عین اسکاج ظرشویی من بود. میخاستم گردنش و بشکنم نزاشتن

خداوندا تویی حامی وحاضر