2777
2789

چطوربرخوردمیکنید؟ با علم ب این موضوع ک اونا آدم های بیخیالی آن و شما جوشی وغصه خوروسعی میکنیداحترام همه رونگه دارید. وقتی نمیفهمن ک هرروز هرروز نیان. بهشون رک میگید یا اخم میکنید؟ خسته شدم. اصلا نمیرم خونشون اونا میان همش. ازاول صمیمی نبودم یکم ک بهشون رومیدم میان لنگرمیندازن خصوصا وقتی مهمون دارم اصلانمیفهمن ک نیان

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتی اخم میکنم خودم عذاب وجدان میگیرم باز میام مهربون میشم بدتر میشه. نمتونم تحمل کنم درونگراهستم صدبارم توحرفام بهشون گفتم هفته ای یکساعت باید سربزنه آدم. 

من واس اینکه تو راهرو نبینمشون دارم میرم مستاجری

منم سه سال مستاجربودم پدرم درومد. ایناادم های بدی نیستن ولی نفهم وبی درکن. ازاینایی هستن ک هرجادربازباشه سرشونو میندازن میرن تو درنمی نن. 

وقتی اخم میکنم خودم عذاب وجدان میگیرم باز میام مهربون میشم بدتر میشه. نمتونم تحمل کنم درونگراهستم صد ...

به خودت سخت بگیر چندباری تمرین کن نمیخواد با اخم‌و عصبانیت بگی اتفاقا با خود و شوخی حرفت رو بزن بگو بابا پاشید پاشید برید خونه تون کنگر خوردید لنگر انداختید می خوام برم بیرون یا خونه ی مادرم یا خواهرم با بازار با دکتر یا هرچیزی قورچشانه دربیار