2777
2789

بخدا نمیدونم چیشد ب اینجا رسید دارم دق میکنم یه بچه سه ساله و یه ۹ ماهه داریم زندگیمون خوب بود 😭😭😭رو ماشین مردم شریکی کار میکرد این اخرا چند روزه جنگ را انداخت الانم نیس زنگ زده ۲ تومن پول بده بزنم صاحب ماشین وگرنه اگ نشه بزنم از فردا صب زنگ میزنم صاحب خونه پول پیش چندرغاز و بده بهت با بچه ها آواره خیابون شی😭😭😭😭😭ی نظرتون چیکار کنم ب هر دری زدم ب مادرش کفتم هیچکس هیچکاری نمیکنه اگ آواره شم چی تن و بدنم میلرزه نمیخوام خودمو بچه هامو بکشم اونا گناه دارن😭😭😭چیکار کنم خداااا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه😭😭😭😭😭

خب نداری ،چه پولی ازت میخواد 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

چرا جواب منو ندادی پدر مادرت نمیذارن بری پیششون؟؟کسی بهت پناه نمیده

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

نه😭😭😭جا ندادن کوچیکه

خواهر برادر نداری کمکت کنن

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی