2777
2789

نونم کم بود ابم کم بود دانشگاه رفتنم چی بود آخه 

هروقت از دانشگاه میام سردردم 

از بس این مسیر دانشگاه و مترو و کلا خود دانشگاه شلوغ و پر سر و صدا و پر از نوره

منم که میگرنی بدبخت کلی وقت باید صرف کنم انرژی و حالم برگرده

ای خداااا😭

آرام باش عزیز من                                                  آرام باش                                                                  دوباره از سر آب بیرون می آوریم                                       و تلألو آفتاب را می بینیم... :)

بخواب چند ساعتی بیدار شو یه چایی بخور شروع کن

یک عدد پاترهد می باشم❤⚡🧙‍♂️                     تاپیکهام با موضوع معرفی کتاب هستن📚💖               کسانی که تاپیکامو میخونن و علاقه دارن حتما لایک کنن❤                                                                    خوشبخت کسی است که به یکی از این دو چیز دسترسی دارد : یا کتاب های خوب📚 یا دوستانی که اهل کتاب باشند📚💞"ویکتور هوگو"
بخواب چند ساعتی بیدار شو یه چایی بخور شروع کن

من بخوابم دیگه تا صبح بیدار نمیشم😖

صبحم تا ساعت ۱۲ یه جا کار دارم نمیتونم درس بخونم 

آرام باش عزیز من                                                  آرام باش                                                                  دوباره از سر آب بیرون می آوریم                                       و تلألو آفتاب را می بینیم... :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بخوابم دیگه تا صبح بیدار نمیشم😖صبحم تا ساعت ۱۲ یه جا کار دارم نمیتونم درس بخونم

خب پس خواب کنسله😂🤦🏻‍♀️

قرص جواب نمیده؟

یک عدد پاترهد می باشم❤⚡🧙‍♂️                     تاپیکهام با موضوع معرفی کتاب هستن📚💖               کسانی که تاپیکامو میخونن و علاقه دارن حتما لایک کنن❤                                                                    خوشبخت کسی است که به یکی از این دو چیز دسترسی دارد : یا کتاب های خوب📚 یا دوستانی که اهل کتاب باشند📚💞"ویکتور هوگو"
خب پس خواب کنسله😂🤦🏻‍♀️قرص جواب نمیده؟

نه حقیقتا قرص مخصوص میگرن ندارم 

مسکن دارم که اونام خواب آورن😩

وای منم امتحان دارم ولی همش خوابم میاد هی میگم فردا میخونم دوباره فرداش به طرز خیلی وحشتناکی خوابم م ...

بهار کلا همینجوریه همه اش خوابش میاد آدم

بعد درسم که داشتی باشی این خوابه بدتر تشدید میشه🫠