پاهاش و بند نافه احتمالا اندام جنسی اونم تواین ماه به این واضحی نیست . ولی امیدوارم پسر باشه . وقتی میگن پسره خطاش خیلی کمه .💜
به دنیا نیامدهایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بیراهی مردم را قضاوت کنیم. ما مرکز دنیا نیستیم، حتی اگر این به نظرمان برسد. ما لبریز از اشتباهات و کمبودهایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر میکنیم..
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حرص نخور عزیزم . اینقد ک بعضیا پسر بودن براشون مهمه و دختر بودن براشون ننگه همه حساس شدن .💋💜💋
به دنیا نیامدهایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بیراهی مردم را قضاوت کنیم. ما مرکز دنیا نیستیم، حتی اگر این به نظرمان برسد. ما لبریز از اشتباهات و کمبودهایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر میکنیم..
مرسی فدات شم . ایشالا همه ی بارداریا خوب و خوش باشن
مرسی فدات شم . ایشالا نی نیت یه پسر سالم و سر حاله😌
عزیزم کسی دختر بودن براش ننگ نیست ...دخترا خیلی هم ناز و شیرینن .. شمام که اینجور میگی جای اونایی ک ...
من خودم ی دختر ناز دارم گلم . اما دیدم کسی و ک به خاطر دختر شدن بچه رفت سقط کرد با اینکه همه اطرافیانش خوشحال بودن