2777
2789
عنوان

خانما بیاین جنسیت رو بگید +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 858 بازدید | 66 پست
خخخخ من میگم اون پاهاش هست 

پاهاش و بند نافه احتمالا اندام جنسی اونم تواین ماه به این واضحی نیست . ولی امیدوارم پسر باشه . وقتی میگن پسره خطاش خیلی کمه .💜

به دنیا نیامده‌ایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بی‌راهی مردم را قضاوت کنیم. ما مرکز دنیا نیستیم‌، حتی اگر این به نظرمان برسد. ما لبریز از اشتباهات و کمبود‌هایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر می‌کنیم..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام به روی ماهت گلم. نه ساعت پنج وقت دارم.بعدشم باید سونوم و ببرم پیش دکترم ک اگه کم وزن بود بهم مک ...

خواهش میکنم عزیزم راحت باش

💕 خدا جونم💕 مواظب تو دلیم💓 باش ..😍       خدایا شڪرت ممنونتم    💓دوست دارم خداے مهربونم💓
من بدم میاد بعضیاجبهه ی الکی میگیرن.اه

حرص نخور عزیزم . اینقد ک بعضیا پسر بودن براشون مهمه و دختر بودن براشون ننگه همه حساس شدن .💋💜💋

به دنیا نیامده‌ایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بی‌راهی مردم را قضاوت کنیم. ما مرکز دنیا نیستیم‌، حتی اگر این به نظرمان برسد. ما لبریز از اشتباهات و کمبود‌هایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر می‌کنیم..
انشاالله ک همه چی روبه راهه عزیزم.برات دعامیکنم

مرسی فدات شم . ایشالا همه ی بارداریا خوب و خوش باشن

بعضیاتون چرا اینجوری میکنید!!!مگه اشتباه باشه چی میشه وایناینی چی. مثلامیخوایدبگید خیلی روشن فکرید؟ ...

ممنونم عزیزم ..

آخه گفتم به خانواده م ..اونام به همه گفتن ...بعد با خودم میگم اشتباه بشه میخوره تو ذوقشون 

💕 خدا جونم💕 مواظب تو دلیم💓 باش ..😍       خدایا شڪرت ممنونتم    💓دوست دارم خداے مهربونم💓
درسته گلم  . منم ب همین دلیل تا سونو انومالی به همه گفتم جنسیت مشخص نشده . انومالی هم ک پسر بود ...

کار درست رو انجام دادی 

ممنونم عزیزم .. آخه گفتم به خانواده م ..اونام به همه گفتن ...بعد با خودم میگم اشتباه بشه میخوره تو ...

من موقعیت شماروداشتم میفهمم براچی حساسی.

انشاالله هرچی خیره همون بشه گلم

حرص نخور عزیزم . اینقد ک بعضیا پسر بودن براشون مهمه و دختر بودن براشون ننگه همه حساس شدن .💋💜💋

عزیزم کسی دختر بودن براش ننگ نیست ...دخترا خیلی هم ناز و شیرینن ..

شمام که اینجور میگی جای اونایی که احیانا دختر دارن و پسر میخوان نیستین خب شاید جو خانواده و اطرفشون اینجوره ...

من موقعیت شماروداشتم میفهمم براچی حساسی. انشاالله هرچی خیره همون بشه گلم

ممنونم عزیزم 

کار درست رو انجام دادی 

مرسی فدات شم . ایشالا نی نیت یه پسر سالم و سر حاله😌

عزیزم کسی دختر بودن براش ننگ نیست ...دخترا خیلی هم ناز و شیرینن .. شمام که اینجور میگی جای اونایی ک ...

من خودم ی دختر ناز دارم گلم . اما دیدم کسی و ک به خاطر دختر شدن بچه رفت سقط کرد با اینکه همه اطرافیانش خوشحال بودن

من خودم ی دختر ناز دارم گلم . اما دیدم کسی و ک به خاطر دختر شدن بچه رفت سقط کرد با اینکه همه اطرافیا ...

خب این خیلی وحشتناک بوده دیگه ...

😱😱😱