2777
2789
عنوان

این درد طبیعیه ⁉️

66 بازدید | 5 پست

هشت هفته باردارم 

از یک ساعت پیش واژنم تیر می‌کشه و دل‌درد و‌کمر‌درد دارم نیم ساعت بعدشم رفتم سرویس یکم لک دیدم  

شیاف گذاشتم و از همون موقع تا الان دراز کشیدم 

ولی هنوزم درد داره 

بارداری اولم چند بار لک بینی داشتم ولی درد نداشتم و دکترم اون موقع گفت نگران نباشم چیزی نیست و با شیاف حل شد 

خانما این طبیعیه یا نگران کنندست ؟ 

یه هفته پیش رفتم سونو ضربان قلبشو هم شنیدم همه چی اوکی بود 

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مُردیم از خوشی، خوشیم بسکه مُردیم پیک آخر جام زهر بود، تا تهشو خوردیم ❤️‍🩹.          
منم همیشه این دردو داشتم ولی بدون لکاگر شدیده برو ی معاینه شو

اولاش کم بود کم کم زیاد شد الان راه میرم خیلی اذیتم 

برم بیمارستان ؟ 

همسرم نیست تا برسه خیلی دیره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره برو مطمئن شو

اوکیه ممنونم عزیزم

بقیه که انگار تو عمرشون باردار نبودن 😐 

هیچکی نیومد جواب بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اوکیه ممنونم عزیزمبقیه که انگار تو عمرشون باردار نبودن 😐 هیچکی نیومد جواب بده

اگر میگی شدیده ک حتما برو بارداری با بارداری فرق میکنه نمیشه کسی نظر بده عزیزم برو انشالا ک چیزی نباشه