2777
2789
عنوان

تب بالای پسرم و نخوردن شربت

| مشاهده متن کامل بحث + 7297 بازدید | 33 پست

اگه چرک خشک کن نمیخوره حتما ببرش آمپول بزن. اتفاقا بهتر هم هست یه لحظه گریه میکنه تموم میشه

اصلا سرفه نداره؟؟؟؟؟؟؟

برای تبش هم همون شیافو بزار تبش تا دوروز هست اگه ویروسی باشه. دائما هم 4 ساعت بایدتب بر بدی حالا شیافو نمیدونم.....

تاج از فرق فلک برداشتن جاودان آن تاج برسرداشتن- دربهشت آرزو ره یافتن هرنفس شهدی به ساغر داشتن- روز،درانواع نعمتهاوناز شب، بتی چون ماه دربرداشتن- صبح،از بام جهان چون آفتاب روی گیتی را منور داشتن- شامگه چون ماه رویا آفرین ناز برافلاک واختر داشتن- حشمت وجاه سلیمان یافتن شوکت وفر سکندر داشتن- تاابد دراوج قدرت زیستن ملک هستی را مسخر داشتن- برتو ارزانی که ما را خوشتراست لذت یک لحظه مادرداشتن-

باید با بازی بهش بدی، پسر منم نمیخورد، از ترفند دنبال بازی استفاده کردم، شربت رو میکشم تو قطره چکون، بعد به پسرم میگم میخوایم دنبال بازی کنیم ، بدو تا بیام بگیرمت، پشتش میرم بعد سرشو از پشت میگیرم، دهنشو باز میکنم میریزم  تو گلوش، بعدش هم میگم زود شربتتو بخور تا بهت آب بدم. واسه من جواب داد، شاید واسه شما هم اوکی باشه.

من یه اخلاقی دارم، یا یه کاری رو شروع نمیکنم یا اگه شروع کنم تموم نمیکنم!!😶😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیزی توی گلوش نمونده؟ پسر من وقتی یه سال و نیمش بود، یه تیکه غضروف مرغ موند توی گلوش (من نمیدونستم، فکر کردم بلعیده) بعد از دو هفته چرک کرد، بردم دکتر، دارو و ... تأثیر نداشت، شیاف هم میذاشتم، یه لحظه تبش میومد پایین، بعد دوباره میرفت بالا. وقتی بردمش پیش تُلگیر و اون غضروف مرغ از گلوش دراومد، کامل تبش قطع شد، دیگه داروشو راحت خورد تا عفونتها از بین رفت.

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    

گولش بزن براش جایزه بخیر .

ولی خیلی داروش تلخه خوبیش اینه که روزی یکباره تا سه روز.

تاج از فرق فلک برداشتن جاودان آن تاج برسرداشتن- دربهشت آرزو ره یافتن هرنفس شهدی به ساغر داشتن- روز،درانواع نعمتهاوناز شب، بتی چون ماه دربرداشتن- صبح،از بام جهان چون آفتاب روی گیتی را منور داشتن- شامگه چون ماه رویا آفرین ناز برافلاک واختر داشتن- حشمت وجاه سلیمان یافتن شوکت وفر سکندر داشتن- تاابد دراوج قدرت زیستن ملک هستی را مسخر داشتن- برتو ارزانی که ما را خوشتراست لذت یک لحظه مادرداشتن-

آره اگر تل داشته باشه فقط عفونت گلو باشه فقط باید تلشو در بیاری.

ولی اگه ویروسی باشه تا 2روز تب داره سرفه های بدی هم داره.

وای به نظرم حمام تبو بالا مییاره

حدودا نیم ساعت پیش از خاب بلند شد تبش زیاد بود شیاف زدم لباسشو دراوردم تبش اومد پایین ولی گلوش همونجوره سرفه نمکنه ولی صداش گرفته رنگ و رو نداره تو صورتش؟

هرجاشو نفهمیدی بگو برات توضیح بدم ولی از دید خودت منو قضاوت نکن نمیدونم برچی با تو خوبه همه چی 🥰مامان دوتا پسر خوشتیپ

تب نشون عفونته و تا آنتی ندی پایین نمیاد متاسفانه باید به هرنحوی هست بدی من یک روز هرچی شربت دادم همه رو آورد بالا یه شیشه دیگه گرفتم

از تو حرکت از من دوست داشتن...برکت از این زیباتر...!؟❤️ ❤❤️عاشقم باش که عاشقتم عشقم‌‌❤‎‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌ ‎‌ ‌‌‌‌‌‌
امان از دست بچه ها  پسر من دارو رو خوب ميخوره اما اگه گريه كنه هر چي خورده بالا مياره  ...

من فکر کردم فقط من شانس ندارم دختر منم گریه کنه بالا میاره  هر چی خورده- موقع دکتر رفتن و مهمونی و ... اگه قریبی کنه گریه میکنه و منو اباد میکنه همیشه

تب نشون عفونته و تا آنتی ندی پایین نمیاد متاسفانه باید به هرنحوی هست بدی من یک روز هرچی شربت دادم هم ...

بعضی وقتا برا من پیش اومده تا ده یازده بار انتی رو ریختم گلوش بالا اورده از دستش خل شدم دیگه

من فکر کردم فقط من شانس ندارم دختر منم گریه کنه بالا میاره  هر چی خورده- موقع دکتر رفتن و مهمون ...

بخدا من ک با ۲۲ سال سن با دوتا بچه شیر ب شیر پدرم دراومده واقعا مادر شدن خیلی سخته واقعا کم اوردم از دیشب همش سه ساعت خوابیدم

هرجاشو نفهمیدی بگو برات توضیح بدم ولی از دید خودت منو قضاوت نکن نمیدونم برچی با تو خوبه همه چی 🥰مامان دوتا پسر خوشتیپ
حدودا نیم ساعت پیش از خاب بلند شد تبش زیاد بود شیاف زدم لباسشو دراوردم تبش اومد پایین ولی گلوش همونج ...

تنها راه حلت اینه داروهای تجویز شده ش رو بهش بدی باهرترفندی که هست 

از تو حرکت از من دوست داشتن...برکت از این زیباتر...!؟❤️ ❤❤️عاشقم باش که عاشقتم عشقم‌‌❤‎‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌ ‎‌ ‌‌‌‌‌‌

مرسی از تک تکتون الان خوابیده تبش پایین اومده ایشالا زود خوب شه دیگه انرژی برام نمونده

تنها راه حلت اینه داروهای تجویز شده ش رو بهش بدی باهرترفندی که هست 

بخدا هر ترفتدی هست امتحان کردم فقط با ابمیوه قاطی میکنم میدم اگه نخورد