2777
2789
عنوان

تب بالای پسرم و نخوردن شربت

7293 بازدید | 33 پست

خانما پسرم گلوش چرک کرده و تب داره هر کاری میکنم شربت نمیخوره دوسالشه با شیاف تبش میاد پایین باز میره بالا چیکار کنم نگرانم دکترم چزک خشک کن داده نمیخوره بازورم میوم میریزه بیرون

هرجاشو نفهمیدی بگو برات توضیح بدم ولی از دید خودت منو قضاوت نکن نمیدونم برچی با تو خوبه همه چی 🥰مامان دوتا پسر خوشتیپ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما باید آنتی بیوتیک رو بهش بدی به دکترش یگو آزیترومایسین خارجی اگه ممکنه برات بنویسه گرون هست ولی سریع خوب میشه چرک گلوش

از تو حرکت از من دوست داشتن...برکت از این زیباتر...!؟❤️ ❤❤️عاشقم باش که عاشقتم عشقم‌‌❤‎‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌ ‎‌ ‌‌‌‌‌‌

سرفه نمیکنه فقط صداش گرفته با تب داره ک با شیاف میاد پایین باز میره بالا

هرجاشو نفهمیدی بگو برات توضیح بدم ولی از دید خودت منو قضاوت نکن نمیدونم برچی با تو خوبه همه چی 🥰مامان دوتا پسر خوشتیپ
حتما باید آنتی بیوتیک رو بهش بدی به دکترش یگو آزیترومایسین خارجی اگه ممکنه برات بنویسه گرون هست ولی ...

اتفاقا آزیترو داده اما لب نمیزنه نگرانم خیلی

بیشتر بچه ها با دارو مشکل دارن پسرمن که واویلا میکنه موقع مریضی 

استارتر با سرنگ بهش بده با کمک همسرت بین خوردن چیزی که دوست داره و داره میخوره یهو بریز ته گلوش 

از تو حرکت از من دوست داشتن...برکت از این زیباتر...!؟❤️ ❤❤️عاشقم باش که عاشقتم عشقم‌‌❤‎‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌ ‎‌ ‌‌‌‌‌‌
اتفاقا آزیترو داده اما لب نمیزنه نگرانم خیلی

ایرانی به درد نمیخوره ها 

خارجیش آب رو آتیشه