2777
2789
عنوان

کیک من تو کیکپز🥧✨

1734 بازدید | 82 پست

الان عکس میزارم چرا پف نکرده آخههه 4 تخم مرغی درست کردم . زعفرون مامانم به مقدار لازم  نداد کم زدم برای همین رنگ هم نداره

( غیرت مامانم رو زعفروناش😀😂 >>)

تو میتونی خیلی ساده از کاربریِ من بگذری، میتونی هم از ته ته قلبت برام بخای که دیگه پشت کنکور نباشم ، با لبخندو از ته قلبت😀❤️ اینجوری دنیا مجبوره بهم آسون بگیره بزاره منم برسم به دانشگاه و رشته‌ی مورد علاقم 

۱.تخم مرغ ها رو با شکر و وانیل با همزن نزدی تا پف کنه و کرمی رنگ بشه

۲.اگه اون مدلی هم زدی زیاد از حد هم زدی

۳.مواد خشک رو که مخلوط کردی زیاد هم زدی پف مواد خوابیده

۴.بکینگ پودرت کهنه بوده

۵. نیم ساعت اول در فر رو باز کردی

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب هم نزدی، دمای کیک پزت کم بوده،بکینگ پودرت تاریخش گذشته ، قبل بیست دقیقه در کیک پز رو باز کردی و پفش خوابیده، یا اینکه موادت نسبت به سایز کیک پز کم بوده و پهن شده و پف زیاد نکرده،یکی از این موارد که گفتم می‌تونه دلیلش باشه☺️

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

الان میاد ویرایش بزنم 

تو میتونی خیلی ساده از کاربریِ من بگذری، میتونی هم از ته ته قلبت برام بخای که دیگه پشت کنکور نباشم ، با لبخندو از ته قلبت😀❤️ اینجوری دنیا مجبوره بهم آسون بگیره بزاره منم برسم به دانشگاه و رشته‌ی مورد علاقم 

۱.تخم مرغ ها رو با شکر و وانیل با همزن نزدی تا پف کنه و کرمی رنگ بشه۲.اگه اون مدلی هم زدی زیاد از حد ...

😅چه جالب مثه من شمام لیست نوشتی براش😆

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

😘💋♥️🌱😍

منم خوندم امضات رو.واقعا الهی قمشه ای گفته یا فقط از جایی کپی کردی!؟؟؟

نمیدونم پخته شده الان یا نه

خوب هم نزدی، دمای کیک پزت کم بوده،بکینگ پودرت تاریخش گذشته ، قبل بیست دقیقه در کیک پز رو باز کردی و ...

دلیل آخری بوده احتمالا 

۱.تخم مرغ ها رو با شکر و وانیل با همزن نزدی تا پف کنه و کرمی رنگ بشه۲.اگه اون مدلی هم زدی زیاد از حد ...

بیکینگ پودرم نه کهنه نبود سایر مواردم رعایت کردم

منم خوندم امضات رو.واقعا الهی قمشه ای گفته یا فقط از جایی کپی کردی!؟؟؟

شک و شبهه وجود داره

ی عده میگن از خودشونه ی عده میگن نه.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹