2777
2789
عنوان

باند و میکروفن

64 بازدید | 16 پست

سلام یه باند خریدم میکرفون داره ولی نمیتونم متصل کنم میشه راهنمایی کنید خسته شدم انقدر باهاش سروکله زدم

میخنـבم‌به‌ جهانے کہ‌غمش را بـہ رُخ ما میکشـد:)🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مدل باندت چیه؟ بعضیاش میکروفن بی‌سیم دارن و باید از طریق بلوتوث یا دانگل وصل شن، بعضیام با کابل.

هوریون مارکش

بی سیم هستش میکرفون ولی نمیدونم از طریق بلوتوث چطور وصل بشم

هوریون مارکشبی سیم هستش میکرفون ولی نمیدونم از طریق بلوتوث چطور وصل بشم

اگه میکروفنت بی‌سیمه، باید اول از همه باندت رو روشن کنی و بزاری روی حالت بلوتوث. بعد میکروفن رو هم روشن کن، معمولاً یه دکمه پاور یا اسکن داره. وقتی چراغ بلوتوثش شروع به چشمک زدن کرد یعنی آماده‌ی جفت شدنه. اگه خودش خودکار وصل نشد، یه دکمه pair یا connect داره که باید بزنی.

بانوی سادات💕 | کاربر قدیمی با اکانت جدید |

اگه میکروفنت بی‌سیمه، باید اول از همه باندت رو روشن کنی و بزاری روی حالت بلوتوث. بعد میکروفن رو هم ر ...

عکس باند رو گذاشتم میشع بگی کدوم رو بزنم الان رو حالت بلوتوث

عکس باند رو گذاشتم میشع بگی کدوم رو بزنم الان رو حالت بلوتوث

روی باند دکمه‌ی MODE رو چند بار بزن تا بره روی حالت Bluetooth. بعد از گوشی بلوتوث رو روشن کن و دنبال اسم باند (مثلاً Horion یا یه اسم مشابه) بگرد و وصل شو. میکروفن خودش اتومات به باند وصل میشه اگه فرکانسش تنظیم باشه.

روی باند دکمه‌ی MODE رو چند بار بزن تا بره روی حالت Bluetooth. بعد از گوشی بلوتوث رو روشن کن و دنبال ...

همه اینکارارو کردم ولی وصل نمیشه

روی باند دکمه‌ی MODE رو چند بار بزن تا بره روی حالت Bluetooth. بعد از گوشی بلوتوث رو روشن کن و دنبال ...

به بلوتوث وصل میشه ولی به میکرفون نه

امکان داره چیزی کم داشته باشه؟

امکان داره چیزی کم داشته باشه؟

آره ممکنه گیرنده مخصوص میکروفن که باید به باند وصل بشه، یا باتری مناسب میکروفن یا حتی کابل رابط رو نداشته باشی. معمولاً میکروفن‌های بی‌سیم یه گیرنده کوچیک دارن که باید به باند وصل شه تا صدا منتقل شه. 

به بلوتوث وصل میشه ولی به میکرفون نه

اگه باندت به بلوتوث وصل میشه ولی صدا از میکروفن نمیاد، یعنی میکروفن بی‌سیمش به صورت مستقیم با بلوتوث کار نمی‌کنه و باید از طریق فرکانس مخصوص خودش (UHF یا VHF) وصل بشه، نه بلوتوث.

مطمئن شو که باند روی حالت "Wireless Mic" یا "AUX" باشه، نه بلوتوث. وقتی باند روی بلوتوثه، فقط صدا از گوشی میاد، نه میکروفن

.