2777
2789

معلوم بود دوستن و زنش نیست،دختره فوقش ۱۷.۱۸ سالش بود پسره هم بالای ۲۵ 

دختره از هر مدل کت دو سه تا بر می‌داشت و بلند بلند میگفت من از هر رنگ یدونشو باید بگیرم حتما هااا

میرفت جلوتر دوبار برمی‌داشت 

آخر سر به پسره گفت بیا بریم بالا یه چند تا شال و شلوار بردارم

یجوری هم با ناز و صدای بلند میگفت که قشنگ معلوم بود میخواست بقیه متوجه بشن هرکی توی فروشگاه بود نگاهشون میکرد،و پسره تا میگفت بس نیست دختره بهم می‌ریخت میگفت چی بس باشههههه😂😂😂

خدایی چرا بعضیا اینطورین،نیایید بگید حسودی و اینا منم میتونم انقدر خرید کنم یهو با هم ولی منطقی نیست،بعد توی دوران دوستی پسره باید خودش یه چیزی بگیری اصلا خوب نیست دستشو بگیری ببری بیرون هر چی دلت میخواد برداری☹️

دختره عقده های خونه یاباشو داشته از جیب دوست پسره جبران مبکرده 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون قسمت آخر حرفت که حسودی بود ولی خب احتمالا آخر کار پسره نصف لباسارو برمیگردونه سرجاش😂

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

دختره ظاهرا عقده داشته

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

حالا کاربر ها پیشاپیش میان دختره را میشوزن جمع می کنندایشالا یک پولدارشم نصیب شما

من خودم نامزد دارم اوضاع مالیش خداروشکر خوبه ولی هیچ وقت توی دوران دوستی به خودم اجازه ندادم آویزونش باشم خودش بخواد هزینه کنه میکنه دیکه چه کاری

اون قسمت آخر حرفت که حسودی بود ولی خب احتمالا آخر کار پسره نصف لباسارو برمیگردونه سرجاش😂

نمیدونم  حسودی خودم ک اصلا حسودی نکردم تازه ناراحتم شدم برای دختره که اینطوری رفتار میکنه چون رفتارش نرمال نبود 

من چرا جای دختره خجالت کشیدم 😂😐

به خدا منم ناراحت شدم براش 

با صدای بلند وباناز خیلی ضایع حرف میزد🫠

فقط من نبودم یجوری رفتار می‌کرد همه کسایی ک توی اون فروشگاه بودن نگاهش میکردن با تعجب