2777
2789
عنوان

چه عطرایی میزنید و دوست دارید

247 بازدید | 39 پست

من ی عطر ورسوز دارم اگر اشتباه نکنم اسمشو

چون قدیمیه و تا الان تموم نشده اسمش ی خورده عجیبه برام

بادی اسپلش مای دارم اونم خوش بوعه

ی بادی اسپلش دیگه ام دارم خیلییییی یخیلیییییییییی خوش بوعه اسمش یادم نیست ولی صورتیه

زیاد به اسم عطرا توجهی ندارم مارک بازم زیاد نیستم فقط رایحه شو دوست دارم

عطر گل نرگس تا حالا زدید؟ چجوریه دوست دارید؟

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لالیک امیتیس. بامب شل. اکلت . سوییت. چنس شنل. ایفوریا، ۲۱۲ صکصی و وی ای پی

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

لالیک امیتیس. بامب شل. اکلت . سوییت. چنس شنل. ایفوریا، ۲۱۲ صکصی و وی ای پی

پنجمی ام خوشبوعه واقعااااا

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

ورسوز .کیس...

منننننن عااااااشق ورسوووزم:)))))

بامب شل رو خیلی وقته میخوام برم بگیرم ، هر بار یادم میرهرایحه‌ش چطوریاست؟

عالیه ولی خط بوش زیاد نیس. تازه اورجینال میزنم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

پنجمی ام خوشبوعه واقعااااا

همشون دوست داشتم ولی اره رد بو خوبی داره

آدمای پولدار همه‌چیز دارن دیگه ماهم فقیریم...

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

باکاراث رژ ایفوریا

چقدر از باکارت رژ تعریف میکنن

گود گرل ام شنیدم خیلیا میگن خوبه