2777
2789
عنوان

یاداشت زشت مادرشوهرم راجع من

187 بازدید | 15 پست

من دفتر میخاستم باید سریع چیزی یاداشت میکردم دیدم ی دفتر رو میزه خودکارم هست بازش کردم توش نوشتم   یهو چشمم افتاد ب اسمم کنجکاو شدم خوندم   دیدم نوشته بعد از 1 سال و نیم عقد اولین شبیه ک فاطمه خونمون نیومده علی راحت می‌خوابه چون وقتی قاطمه هست بهش میگه برام آب بیار برام کرم دست بیار جیگرش رو له میکنه! با اینک من اصلا اونحا نمیرم وقتی شوهرم میاد اونم فقط 1 شب در هفته با این همه اصرار   شوهرم خیلی عاشقمه و پشتمه   چکار کنم بخام بگم میگن فضولی کرده بخوام نگم خب شوهرم نمیناستش  

چن وقت پیشم پیام داده بود شوهرم گفته بود سوره قدر بخون برای خوش اخلاق شدن زن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وواس خودش تاریخ زده

به نظرم یه تیکه ای چیزی بش بنداز،مثلا بگو تازگیا تصمیم گرفتم اتفاقای روزمرمو بنویسم راستی تاریخ اخرین شبی که خوابیدم اینجا رو یادتونه؟اگع گفت نه بگو از رو دفترت بخون بهم بگو😉

زندگی فارق از معنی...

خب کار اشتباهی کردی بی اجازه رفتی سر اون دفتر

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

بابا ولش کن نوشته ک کمتر حرص بخوره 

ی مدت نرو بعدن شوهرت یا کسی گله کرد بگو انگار احساس میکنم بهت میگم اب بیار اینا مادرت معذب میشه یا ناراحت منم راحت نیستم تو بیا خونمون 

میری ام زودی برگرد شب نمون 

اگر خیلی باهاش راحتی بگو یکی از دوستام رفته سر دفتر مادرشوهرش دیده چیا پشتش نوشته و غش غش بخند 

کاربری دومه 😐😐🤐