2777
2789
عنوان

رفتار عجیب دندونپزشکم

288 بازدید | 28 پست

خانوما من واسه یه دندونم،امتحانی رفتم دانشکده دندونپزشکی شهرمون.بعد یه آقای دانشجویی کار منو انجام میده که خیلی محترم و با ادبه.خیلی لفط قلم حرف میزنه...از اینا که تعارف میکنن میگن سبز و مانا باشید،پاینده و استوار باشید🤭🤭 خیلی هم نخبه ست.رتبه ش ۴۰۰ بوده تو کنکور.بعد ایشون از همون اول میدونستن من متاهلم.(اسم و سنم رو پرسیدن همون اول حتی شماره مو توگوشیشون سیو کردن تک زدن)ولی یه رفتارایی کرده یه کم عجیبه برام.مثلا همیشه منو با عزیزم و جانم و ...جان (اسمم) صدا میکنن.وقتی استادشون میاد بالا سرشون دیگه فقط بهم میگن خانوم...بعد خیلی باهام شوخی میکنه.مثلا یه بار وسط کارش زل زد تو صورتم گفت، ما که از دیدن شما سیر نمیشیم...😐 یا یه بار داشت با فرز تراش میداد من اذیت بودم گفت اخم نکن دیگه ...جان.اگه اخم کنی من کار نمیکنم.شانس اوردی من کارتو انجام میدم،اگه یه آدم بداخلاق بود چیکار میکردی😆 یه بار گفت چه کفای قشنگی پوشیدی عزیزم😐جلسه بعدش اونارو پام نکردم،با یه حالت عصبی طور گفت اون کفش قشنگارو پات نکردی؟🤨 کلاً از جلسه های قبل هرچی گفتگو بینمون بوده یادش میمونه دوباره به اونا فلش بک میزنه...یه بار بهش گفتم لثه م نبض داره از چت جی پی تی پرسیدم گفته احتمالا عفونت کرده...جلسه بعدش گفت برو به چت جی پی تی بگو دیدی عفونت نکرده؟😆 دو بارهم شده من بشدت دردم اومده اون با دوتا دستاش صورتمو گرفت بغل کرد کلی عذر خواهی کرد.درحالیکه دستکش دستش بود نباید به چیز غیراستریل دست میزد!

بعد من کلا باهاش زیاد حرف نمیزنم.یه بار آروم بهم گفت:آخه تو چرا انقدر مظلومی ...جان😐آدم دلش میسوزه...

یه بار روکش دندونمو گذاشت بعد گفت روکشت خیلی قشنگ شده دلت بسوزه ،من دارم میبینم تو نمیبینی😑

بعددوقدم رفت عقب بهم گفت لبخند بزن،من لبخند زدم،نزدیک ده ثانیه بهم با لبخند زل زده بود.اینجوری😊 دیگه آخراش من خجالت کشیدم یه سمت دیگه رو نگاه کردم🤭 

😱 یه بارهم بهم گفت چه سایه اسموکی قشنگی زدی🫢 سایه م خیلی ملیح بود البته.همیشه میزنم.

نمیدونم چرا اینجوری رفتار میکنه... چون بشدت ادم متشخصیه، تو بهترین دانشگاه درس میخونه،پدرش هم دندانپزشکه،از عکسای تلگرامشم معلومه خیلی پولداره...فقط موندم هدفش از این رفتارا چیه... خیلی هم خوش قیافه ست.قدبلند و بور و جذاب...

کار دندون من ۳،۴ جلسه ای تموم میشه.ولی این خیلی کشش میده .۹جلسه تاحالا رفتم هنوز تموم نشده.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میری دندونپزشکی یا سبزی پاک میکنید با هم ؟چقد تعریف میکنید 😆😆😆

بعدم شما مگه متاهل نیستی ؟یه واکنشی عکس العملی چیزی نشون بده بنده ی خدا 

البته اگر تاپیکت مثل اکثر تاپیک های اینجا دروغ نباشه 

عی جان چه ذوقی میکنه

شما مگه متاهل نیستی 

دستو پات لرزیده

...🤡🎀                                                                               اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋

این اقا رو نمیدونم

ولی منم واسه دندونم چندباری این ور اونور رفتم

پارسالی

ولی ی خانومی بود قدبلند بلوز شلوار هیکل خوب موهاشم از پشت  دم اسبی بسته بود بدون روسری یا چیزی

یعنی تو کلینیک هر کی میومد ازش سوال میکرد یا هرکاری حتی ب تک تک اونایی ک اونجا بودن از ته دلش میگفت عششششقم.جوووونم...عزیزم!! یعنی زن و مرد نمیکرد لامصب!!!

شاید اخلاق این اقاهم همینطوری باشه

ولی اگر نبود باتوحه به اینکه میگید متاهل هستید سعی کنید ازش فاصله بگیرید...خدای نکرده اتفاقی نیافته که ب گناه بیافتید

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.