2777
2789

از گوشی یه آدم دیگه دیدم استوری گذاشته وابسته چشماتم و اینا عاشقانه 💔حیف چه آدمی شدم با هم دعوا داریم چند روزه پس برای کی می‌زاره

از لجت گذاشته خبری نیس فقط خواسته حرصتو درارا

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی آقا دلش جای دیگس ببخشید رک گفتم

آخه صبح تا شب کار می‌کنه تیپ و اینا هم نمی‌زنه ولی خیلی برام وقت کم می‌زاره منم تازگیا حرصی می‌شم زود شاید راست می‌گی اگر با من بود همونو به من می‌گفت صلح می کردیم 

میگه من واتس اپ ندارم از کجامیدونس ایشون با یکی دیگه نگاه میکنه

عزیزم میگه دارم استوریش برام بالا نمیاد

شاید کاری کرده که استوریش برا همسرش بالا نیاد که کنجکاو بشه با گوشی شخص دیگع ای ببینه

البته این نظر منه

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

آخه صبح تا شب کار می‌کنه تیپ و اینا هم نمی‌زنه ولی خیلی برام وقت کم می‌زاره منم تازگیا حرصی می‌شم زو ...

چ لزومی داره هاید کنه شمارو ..یا بخواد تو استوری لجتو در بیارع 

مگه بچه ۱۹ سالس ...کاملن مشخصه با شما نیس

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

میگه من واتس اپ ندارم از کجامیدونس ایشون با یکی دیگه نگاه میکنه

برام اهمیتی نداره دیگه نمی‌کشم پاشدم قهر رفتم خونه بابام به من میگه شارژر رو نبر اومده نشسته چرت و پرت به مامانم گفته رفته اونجا هم اعصابم نکشید بمونم پاشدم اومدم خونه ام 

عزیزم میگه دارم استوریش برام بالا نمیادشاید کاری کرده که استوریش برا همسرش بالا نیاد که کنجکاو بشه ب ...

اینجوری که شما میگید شاید باشه چون به شدت لجبازه و لذت می‌بره منو اذیت کنه حرص می‌خورم به خاطرش فکر می‌کنه چه تحفه اییه