خب چجوری بگم، پوستهی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آخه صبح تا شب کار میکنه تیپ و اینا هم نمیزنه ولی خیلی برام وقت کم میزاره منم تازگیا حرصی میشم زود شاید راست میگی اگر با من بود همونو به من میگفت صلح می کردیم
میگه من واتس اپ ندارم از کجامیدونس ایشون با یکی دیگه نگاه میکنه
عزیزم میگه دارم استوریش برام بالا نمیاد
شاید کاری کرده که استوریش برا همسرش بالا نیاد که کنجکاو بشه با گوشی شخص دیگع ای ببینه
البته این نظر منه
خب چجوری بگم، پوستهی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.
میگه من واتس اپ ندارم از کجامیدونس ایشون با یکی دیگه نگاه میکنه
برام اهمیتی نداره دیگه نمیکشم پاشدم قهر رفتم خونه بابام به من میگه شارژر رو نبر اومده نشسته چرت و پرت به مامانم گفته رفته اونجا هم اعصابم نکشید بمونم پاشدم اومدم خونه ام