2777
2789

یکی از پسرای همسایمون دانشجوی شهر دیگه است و زیاد همو نمیبینیم ولی من خیلی دوستش دارم دوست دارم یه جوری باهاش ارتباط بگیرم. خیلیم پسر مودب و سر به زیریه . به نظرتون تو اینستاگرام فالوش کنم؟ چجوری بهش چراغ سبز بدم نمیدونم

شبایی تو زندگیم بود میگفتم دیگه طلوع خورشید رو نمیبینم اماصبح شد...💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای همسایه و فامیل نههههه

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁
چون حوصلت سررفته؟بعد میگیم چرا روابط انقدر سطحی شدا

من اصلا اونو واسه ازدواج میخوام ولی میخوام از الان باهاش اشنا بشم.

بخاطر سررفتن حوصله‌تون یکی دیگه رو هم وابسته نکنید🥲💔

نه من دوستش دارم احساس میکنم احساساتش و شخصیتش خیلی بهم میخوره. تازه دختر عمه اش دوستمه اما میخوام هیچکی نفهمه کاش یه روز بهش برسم😭

من اصلا اونو واسه ازدواج میخوام ولی میخوام از الان باهاش اشنا بشم.

پس قصدت جدیه حوصلت سرنرفته

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

چه خبرتونه والا

منم دخترم مجردم اما اینجوری نیستم برا اینکه حوصلخ م سر رفته برم با یه نفز

بعدشم عزیز من شما اول از عشق استاد کلاس امداگریت فارغ شو بعد بگو عاشق پسر همسایه م

چه خبرتونه والامنم دخترم مجردم اما اینجوری نیستم برا اینکه حوصلخ م سر رفته برم با یه نفزبعدشم عزیز م ...

فارغ شدم اون یه لاشیه.

الهی بگردم عزیزم چندسالشه؟ سنش انقدری هست که بتونه از پس مسائل بر بیاد؟

٣ سال از خودم بزرگترە یادش بخیر اون کنکور قبول شد و کتاباشو داد به من